Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yatırım Yapıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etme noktasında beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya çalışın.

Daha dengeli olmanız gerekiyor. Tersliklerle mücadele etmeye hazırlıklı olmalısınız. Enerjinizi daha doğru kullanmaya çalışın.

Finansal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları en doğru şekilde değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde netlik ve kararlılık arayışında olduğunuz bir gündesiniz. Duygusal ve ticari ortaklıklarınızı desteklemek için çaba sarf edebilirsiniz. Anlaşmazlıkları çözmeye odaklanarak huzurlu bir ortam oluşturmanızda fayda var.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Akrep burcu için ilişkilerinizi gözden geçirmek ve derinlemesine analiz etmek için harika bir gün olabilir. İletişimde açık olmaya çalışın ve duygularınızı karşı tarafa net bir şekilde ifade edin. İlişkilerinizdeki sorunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca bugün, finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik bir gelir veya harcama ile karşılaşabilirsiniz, bu nedenle dikkatli olmak önemlidir. Kendinize olan güveniniz artabilir ve geleceğe daha umutlu bakabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve derin duygular yaşayabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, karşıt burcunda hareket ediyor. Arkadaş çevrenden birinin yönlendirmesiyle farklı alana yatırım yapmak isteyeceksin. Paranı har vurup harman savurmak istemiyorsun. Komşuların evde yüksek sesle müzik dinlemeden rahatsızlık duyabilir. Seni uyarmak için kapını çalabilirler. Anne mutlu etmek için ona bir demet çiçek alabilirsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerji dolu, yüksek bir motivasyona sahip olabilirsiniz. Bakış açınıza göre, bunu büyük bir sıkıntı ya da öfke olarak da görmeniz mümkündür. Hayatınızı, sağlığınızı yanlış yerden baktığınız bir görüntüye kurban etmemelisiniz; dışarı çıkın, spor yapın ve bu enerjinin yönünü değiştirin. 

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yolculuklar ya da uzaklarla ilgili gelişmeler hayatınıza yenilik katabilir. Bugün kendinizi kafaca geliştirmek için güzel fırsatlar bulabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize çevresel faktörlerin müdahil olmasına izin vermek yerine birebir bir ilişki yaşamanız önemli olacak bugünlerde çok dedikodu duyabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla arandaki muhabbeti biraz daha resmi tutman gerekebilir. Eğer halledilmesi gereken birvarsa veya sorumluluklar ön plandaysa, o zaman işe duyguları karıştırmamalı ve fikir ayrılıklarından uzak durmalısın bugün.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, duygusal veya yaratıcı düzeyde, bugün kendinizi oldukça yenilenmiş hissedebilirsiniz. Uzun vadede sizin için en iyisinin ne olduğunu düşünmek mantıklıdır. Gün, size yarım kalmış işleri halletmenizi hatırlatır. Bu, gelecekteki benliğinize bakmakla ilgilidir. Fazlalıkları azaltmak bazen zaman kaybı gibi görünse de uzun vadede işleri düzene koymanıza yardımcı olacaktır ve çabaya değer. Olumlu düşünmek biraz zorlayıcı olabilir ki bu da bir molaya ihtiyacınız olduğunu gösterir. Düzen ve amaç ihtiyacınıza cevap verin.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak size iyi gelecek. Ortak çalışmalar gerekiyor.

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 33" R
Ay
Boğa
05° 09' 44" R
Merkür
Akrep
06° 54' 02" R
Venüs
Yay
00° 26' 18" R
Mars
Yengeç
23° 13' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 20" R
Satürn
Balık
13° 22' 40"
Uranüs
Boğa
26° 24' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Terazi
12° 16' 12"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>