Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendinden Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikteliğinizle ilgili karmaşık durumları ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize hemen ulaşma arzunuz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Hata yapmamanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili karmaşık durumlar yaşanabilir. Elinizdeki finansal gücü nasıl değerlendirebileceğinize karar veremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve yaratıcılık ön planda olabilir. Bu sadece bir insana duyulan aşk değil, bir işe ya da bir konuya karşı hissettikleriniz de olabilir. Bu açıdan düşündüğünüzde kendinize koyduğunuz sınırları kaldırdığınızda her şeyi net göreceksiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu bugün kendinizi daha güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmak için büyük bir istek duyacaksınız. İletişim becerilerinizi kullanarak başkalarıyla derin ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz. Güçlü sezgileriniz sayesinde insanların gerçek niyetlerini ve duygularını anlama yeteneğiniz artacaktır. Biraz daha sabırlı olmanız gereken konular da olabilir, bu yüzden acele kararlar vermekten kaçınmanız önemlidir. Duygusal dengeyi korumak için sakinleştirici aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Özetle, bugün kendinize odaklanın, gücünüzü kullanın ve sezgilerinizi takip edin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

11 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yarım kalan konuları tamamlamak isteyebilirsin. Duygularını çevrene yansıtmak istemiyorsun. Bu durumun içi kapanık bir ruh hâline bürünmene neden olabilir. İlişkisi olan Akrep burcuysan, partnerinizle yaşadığınız sorunlarda artık hislerini daha net dile getirmek isteyeceksin. Kendinden taviz vermek istemiyorsun.

11 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamanıza engel olan bazı durumlar gelişebilir. Kısa süreli etkilerin sizde uzun vadeli sorunlar oluşturmaması için dikkatinizin tamamını bu kararlara vermelisiniz. Bir kere bu kırılımı gerçekleştirdiğinizde işlerinizin daha kolay ilerlediğini göreceksiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı daha fazla anlatma imkanı bulabilirsiniz. Ancak aşkta bazı sınırlamalar da olabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler üstünüze gelse bile siz sakinliğinizi koruyabilirseniz sonradan pişman olabileceğiniz şeyler yapma durumlarınızı engelleyebilirsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat standartlarını arttırmak için eline güzel bir fırsat geçebilir bugün. Bu durum parasal bir gelişme olabilir. Veya tamamen bazı şeylere bakış açının değişmesi de olabilir. Hayatında yeniliklere açık olmalısın.

11 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sınırlayıcı veya kısıtlayıcı koşullardan kurtulabilirsiniz ve sosyal fırsatlar mükemmeldir. Öğrenmek, ortaklık kurmak, iletişim kurmak, ağ oluşturmak ve müzakere etmek için iyi bir zaman. Yine de bugün, dünyanıza taze, dinamik bir enerji getiriyor. Evinizde, ev içi rutinlerinizde, aile ilişkilerinizde, hatta içsel benliğinizle olan ilişkinizde değişiklik yapmak istiyorsanız bu döngü tam size göre. Gün, kökleriniz ve daha rahat olmanızla ilgili olduğundan, yaptığınız iyileştirmeler elbette hayatınızın her alanını bir şekilde etkileyecektir. Uzun vadeli planlar yapmak için de mükemmel bir zaman. Duygusal yenilenmeyi arıyor ve ona yer açıyorsunuz.

11 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

11 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve partnerinizle ilgili ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Sırt ağrılarınıza dikkat edin. Biraz yüzmek ya da egzersiz, adalelerinizin güçlenmesine yardımcı olacak.

11 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>