Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özgür Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında her şey daha karmaşık olabilir. Kişisel girişimlerinize yön verme şansınızın da üst seviyelere ulaşabileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Önceliklerinizi belirleme konusunda zorluk yaşanabilir. Daha dikkatli ve seçici olmanız gereken bir gün. Sınırları yeniden belirlemeye çalışın. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmalısınız. Ödemeleriniz konusunda temkinli olmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ortamlarda nasıl hareket edeceğinizi bilemediğiniz için geri çekilebilirsiniz. Bu konuda gelişime ve eleştiriye açık olmalısınız. Yaşadığınız yer ve koşullarla ilgili değişikliklerle ve bunların detaylarıyla ilgilenebilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için aşk hayatı ön planda olabilir. Yakın ilişkilerde daha tutkulu ve derin duygular hissedebilirsiniz. Ancak, ilişkilerdeki güç mücadelelerinden kaçının ve daha esnek olmaya çalışın. İş ve kariyer konularında ise başarılı olabilir, planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, stresli bir dönem olabilir, bu yüzden kendinizi iyi dinlemeli ve gerektiğinde mola vermeyi unutmamalısınız. Sağlık konularında da dikkatli olmanız gerekebilir, özellikle enerji seviyenizde dalgalanmalar olabilir. İyi bir dinlenme ve sağlıklı beslenme bu dönemde önemlidir. Genel olarak, bugün kararlılıkla ilerleyebilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın olaylara karşı yeni bakış açıları geliştirebilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysan, sabah saatlerinde işlerinde daha gayretli olabilirsin. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağın zamanlar var. İlişkisi olanlardansan, özgür kalmak isteyebilirsin. Partnerinle çatışmaktan uzak durmalısın. Akşama doğru keyif aldığın işlerde sıkışmalar olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durulmalı ve tepkilerinize hakim olmalısınız. Her şeye bir karşılık, neden, sonuç ve anlam katma telaşınızı sonlandırdığınızda zihninizin de bedeninizin de sakinleştiğini görebilirsiniz. Bugün bu telaşta neden ısrarcı olduğunuzu düşünün ve bu telaşa neden olan durumları hayatınızdan çıkarmak için çalışın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve ailevi konularda bazı ani değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseyi üzmek istememeniz taktir topluyor ancak kendinizi kurban rolüne koymamalısınız. Önceliğin kendiniz olması gerektiğini hep hatırlamaya çalışmalısınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında artık seni memnun etmeyen şeyler varsa bugün bunları değiştirmek isteyebilirsin. Yeni şeylere odaklanmak, yeni konulardan ilham almak ve hayatında bir yer edinmesini sağlamak için çok güzel bir gün.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bağımsızlığınızı oluşturma yeteneğiniz sayesinde kendinizi daha güçlü hissedebilirsinizancak aynı zamanda benzer düşünen insanlarla bağlantı kurma arzularınızı keşfetmek için de iyi bir zaman. Arkadaşlarınızüzerindeki etkiniz ve mutluluğunuz odak noktasındadır. Şimdi ve önümüzdeki hafta yarım bıraktığınız projeler yeniden başlayabilir. İlerlemek için ihtiyaç duyduğunuz bilgiler gelir ve o zamanlar ilk kez üzerinde durduğunuz kişisel ilgi alanlarınızı keşfetmek için daha fazla zamanınız olur. Gün, genellikle doğal bir öğrenme, bağlantı kurma ve iletişim akışı yaratır.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygulardan çok, çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul alanlarına odaklanabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 03" R
Ay
Koç
24° 59' 06" R
Merkür
Başak
18° 20' 45" R
Venüs
Terazi
26° 15' 44" R
Mars
Yengeç
08° 53' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 41"
Satürn
Balık
15° 07' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 31"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 57"
Lilith
Terazi
09° 09' 16"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>