Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Alışveriş Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Her şeyin yolunda gitme ihtimali var. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız olsa da sonunda yüzünüz gülecek ve huzura ulaşacaksınız.

Üstünüz olan kişilerle aranızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandan geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşiniz ve sosyal hayatınız hızlanacak. Anlaşmalar, görüşmeler ve yeni projeler zihninizi meşgul edecek. Bu yoğun dönemde,arkadaşlarınız ve sevdikleriniz size destek olacak ve yeni fırsatlar ve fikirler ortaya çıkacaktır. Ayrıca geçmişte yaşadığınız bazı anlaşmazlıkları çözmek ve huzurunuzu yeniden bulmak için de şanslı bir dönemdesiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi daha iyi yönlendirebilmek için içsel denge ve huzuru sağlamak önemli olacak. Duygusal konularda derinlemesine düşünerek doğru kararlar vermelisiniz. Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkartarak ileriye doğru adımlar atmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak iç sesinizi dinlemek ve daha fazla odaklanmak size fayda sağlayacaktır.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni evlenen bir arkadaşından güzel haber alabilirsin. Bu haber seni oldukça mutlu edecek. İnternetten alışveriş yapabilirsin. Alışveriş yapmak seni mutlu etse de harcamalarında dikkatli davranmayı ihmal etmeyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesiyle birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ilişkiler kurabilir, var olan ilişkilerinizi derinleştirebilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı bırakarak size huzur veren insanlarla yakınlaşmayı tercih ediyorsunuz. Maddi konularda dikkatli olmanız ve kazancınızı bilinçli şekilde kullanmanız önemli. Hukuksal konular ve işbirlikleri de bu dönemde gündeminize gelebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık bir olayda ipleri koparma raddesine gelebilirsiniz. Kendinizi şartlamayın ancak kendinizin de farkında olacağınız bir süreç benimseyin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni konulara odaklanmak ve hayatın için daha güzel konulara öncelik vermek seni iyi hissettirecek. Kendin için ve yapmak istediklerin için bir alan tanımak ve kendine bu fırsatı vermek hayatında daha güzel gidişlere yol açabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sorumluluk sahibi olma ve kendinden emin olma hissini destekliyor. Hedefleriniz ve neyi başarmak istediğinizle bağlantıya geçmek için iyi bir zaman. Bir sorunu çözmek veya akıllıca bir fikir bulmak, özellikle pratik düzeyde, ilgi odağı olabilir. Bugün bazı noktalarda dikkat dağıtıcı unsurlardan kaçınmak zor olsa da yapmak istediklerinizi başarıyorsunuz. Birisi size karşı cömert davranabilir veya bir ilişki sorunu çözülebilir. Bugün, uzun vadeli planlar yapmak ve bir ilişkiye daha fazla anlam kazandırmak için iyi bir gün.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor; sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü bunu başaramıyorsunuz. Çevrenizde anlaşılmaz oluyorsunuz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrep; bugünhayatınızda ben-sen dengesine dikkat etmeniz gerekebilir. Ortağınızın ani çıkışlarına dikkat. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyorsunuz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 22' 45" R
Ay
Boğa
06° 44' 14" R
Merkür
Akrep
07° 03' 46" R
Venüs
Yay
00° 33' 51" R
Mars
Yengeç
23° 16' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 09" R
Satürn
Balık
13° 22' 23"
Uranüs
Boğa
26° 24' 22"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 58"
Lilith
Terazi
12° 16' 53"
True Node
Koç
06° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>