Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tavırların Değişiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etme konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmeniz gereken bir gün.

Mesleğinizi yakından ilgilendiren konularda daha sakin kalmaya çalışın. Karmaşık durumların üstesinden gelmeniz gereken bir gün. Hata yapmamanız gerekiyor.

Fırsatları üzerindeki etkinliğiniz sayesinde istediklerinize ulaşmakta pek zorlanmayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fırsat bulamadığınız ya da yeterli güce sahip olamadığınız tüm konular için düğmeye basmak isteyebilirsiniz. Mevcut durumunuzu geliştirmek, kendinize ait bir plan dahilinde olmak sizi daha çok mutlu edebilir. Bu da hayatınıza girecek insanlar ve kuracağınız ilişkilerde belirleyici olabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda bazı karmaşık duygularla boğuşabilirsiniz. Kendinizi biraz daha dikkatli dinlemeniz ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmanız gerekebilir. Hayatınızda doğru yönde ilerlemek için içsel dengeyi bulmanız önemlidir. Ayrıca, iletişim konularında da hassas olmanız gerekebilir. Karşınızdaki insanların duygusal tepkilerine karşı anlayışlı olmanız önemlidir. Kendi duygusal sınırlarınızı koruyun ve gerektiğinde kendinizi korumak için sınırlar belirleyin. Kendinizi biraz daha rahatlatacak etkinliklere yönelmek iyi gelebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Akrep burcuysan, özverili ve yönetici kişiliğin yönetici pozisyonuna uygun olduğunun bir göstergesi olabilir. Hayata karşı bakış açını değiştirmen gerektiğini hissedebilirsin. Her an gardını almış, savaş hazırlığı içerisinde olduğun hayat mücadelesi seni yorabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, aşk hayatında yüksek tuttuğun beklentilerini azaltarak akışına bırakmak sana iyi gelebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmeleri, bunlarla ilgili seyahat ve planlamalar gündeminizde yer bulabilir. Herkesin çalışma ve anlama biçimi farklıdır. Sizin için verimli ve uzun vadede iyi sonuç getiren yöntem hangisi ise onu bulup ona göre ilerlemek zamanı daha iyi kullanmanıza yardımcı olacaktır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerin getirdiği yorgunluklara rağmen hızlı kararlar alıyorsunuz. Yeni bir düzen yaratmak, çalışma sisteminizi değiştirmek için çaba içindesiniz. Yeni sorumluluklar, detaylar nedeni ile planlı olmaya çalışın. Kendi kendinize kaldığınız bu dönem kişisel girişimlerinizde acele etmeyin. Biraz geri planda olup bitenlerin farkına varmanız gerekebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik bir başarı yakalayabilirsiniz. Netlik kazanmasında zorluk çektiğiniz ilişkilerinizde netlik yaşayabilir şüphe perdelerini aralayabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı yerlerden farklı ilhamlar alabilirsin. Bu ilhamıile alakalı konularla kullanarak kendine çok daha iyi bir durum çıkarabilirsin. Eğer aklına yeni bir fikir gelirse yazmaktan çekinme. Daha sonra lazım olabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında rahat aktivitelerden keyif almanız teşvik ediliyor sevgili Akrep. Para anlayışınız artık gittikçe gelişiyor. Pratik işlerinize daha fazla ilgi ve sevgi vererek normalden daha fazla tatmin elde edeceksiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde enerjiler biraz daha stresli. Belirgin çıkar çatışmaları olabilir. Yanlış yola sapma eğilimi şu anda güçlü ama üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değil. Gün, hayatınızdaki küçük şeylere ve yarım kalmış işlere odaklanmanızı teşvik ediyor. Dikkatinizin dağılması üretkenliği zayıflatabilir, özellikle de bir proje veya fikir konusunda heyecanlandığınızda ve gergin bir enerji ortaya çıkabilir. Nitekim motive olursunuz ve odaklanmak için ekstra çaba harcarsanız harika bir formda olursunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz. İdeallerinizi geciktirebiliyorsunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün şan, şöhret, yıldızlaşma ile yenilenen bir içsel temizlik yaşıyorsun. Öfke ve kini içinde asla barındırma. Planların istediğin gibi gerçekleşiyor. Bu sayede yıldız gibi parlıyorsun. Ayrıca aşk ve işte de yükselişe geçiyorsun.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Fakat savaşmak ve çaba göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>