Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Değişim gösteren koşullara uygun hareket edemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Karmaşık durumlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın. Sınırlarınızın bilincinde olmalı ve harcamalarınızı da ona göre şekillendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobi ve destek amaçlı bile olsa bazı etkinliklere ara vererek kendinizle, sevdiklerinizle vakit geçirmek iyi gelecektir. Günübirlik planlar, sizin öncelikli bulduğunuz konular bugünü daha kaliteli bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir. Ertelemek kelimesini hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel olarak karmaşık hisler yaşayabilir, bazı konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanız ve duygusal dengeyi sağlamanız önemlidir. İletişim konularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir, hızlı tepkilere kapılmamaya özen gösterin. Ayrıca, çevrenizdeki insanların düşüncelerine ve fikirlerine saygı göstermek konusunda özenli olmanız, ilişkilerinizi geliştirebilir. Güçlü sezgileriniz sayesinde, olayları daha derinden anlayabilir ve doğru kararlar alabilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, maddi kaynaklarınla ilgili konularda riskli durumlar meydana gelebilir. Yenilenme içinde olabilirsin. Sorumlu olduğun işlerinde yeteneklerinle işleri kontrolün altına alabileceksin. Başkalarından alacağın destekler var. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, sosyal medya üzerinden yeni bir kişiyle konuşmaya başlayabilirsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik planlar yapmanız gerekebilir. Uğraşıp emek harcayıp karşılığını alamadığınız işler sizi psikolojik olarak da etkileyeceği için hırsla, aceleyle, düşünmeden harcama yapabilirsiniz. Bu sıkışıklığın size getireceği zararları düşünün ve üzerinde durmanız gereken durumların bunlar olmadığını fark edin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi keyiflerinize yönelik konularla ilgilisiniz. Haftanın ilk günü hayatın olumlu yanlarını paylaşmaya, sevdiğiniz için fedakârlık yapmaya açıksınız. Bir arada olacağınız ortamlar yaratabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde, çocuklarla olan paylaşımlarda akıcı zamanlar yaşama şansınız var. Spekülatif bir konuda girişim yapmak isteyebilirsiniz. En az riskle küçük bir heyecan yaşanabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatleri evinizle ilgilenmek için oldukça uygun olacak. Dekora dair değiştirmek istediklerinizi değiştirebilirsiniz. Kişisel bakım için de akşam saatleri oldukça uygun.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün "ya hep ya hiç" gibi bir tavır takınabilirsin. Yapacağın her konuşmada, girişeceğin her işte kafanda hep daha fazlası olabilir. Ancak bu konularda kendini çok fazla yormamaya ve bazı şeylere daha iyi odaklanmaya çalış. Eğer odağını arttırırsan hata yapma ihtimalin düşecek.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün mevcut koşullarınızı en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olur. Gün, kendinizi benzersiz bir yetenekle ifade etmenizi teşvik eder. Ruhsal hedefleriniz, şefkatiniz ve sezgilerinizle daha kolay bağlantı kurarsınız ve bu oldukça büyülü gelebilir! Bir deneyim veya kişi bakış açınızı genişletebilir. Kısa geziler veya gündelik sohbetler yoluyla keyif ve ilham alınabilir. Yaratıcı bir eğlence bugün ruhunuza iyi gelebilir. Biri veya kendi duygularınız hakkında önemli bir şey keşfedebilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, hobi, çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizin desteği sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 25" R
Ay
Koç
24° 18' 26" R
Merkür
Başak
18° 15' 44" R
Venüs
Terazi
26° 12' 26" R
Mars
Yengeç
08° 51' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 58"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:55

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>