Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşünerek Hareket Etmelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Gerekli olan adımları atmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır.

Mesleki önceliklerinizi belirlemeye çalışın. Karmaşık durumlardan bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir zorlukla karşılaşmayacaksınız.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece parasal olarak biraz daha rahatlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuk sahibi olmakla ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. Olayların beklentinizin dışında gelişmesi, her zaman gereksiz ya da zamansız olduğunu göstermez. Almanız gereken bir sorumluluk olduğunda onu alın, bunun hayatınıza olumlu getirilerinin olabileceğini unutmayın.

14 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. İçgüdülerinize güvenerek, hayatınızda yapmanız gereken değişiklikleri gerçekleştirmek adına cesur adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin bir bağ oluşturmak için partnerinizle duygusal bir paylaşım yapabilirsiniz. İş hayatınızda ise daha odaklı ve kararlı bir şekilde ilerleyebilir, başarılarınızı artırabilirsiniz. Ancak, aşırı baskıcı veya kontrolcü tavırlardan kaçınmanız önemlidir. Dengeli bir şekilde hareket etmek, ilişkilerinizi güçlendirmenize ve hedeflerinize daha yakın olmanıza yardımcı olacaktır. Bugün fırsatları iyi değerlendirin ve kendi içsel gücünüzü keşfetmek için zaman ayırın.

14 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatına hangi alanda devam etmek istediğine dair yeni fikirlerin ortaya çıkabilir. Sınırlarını genişletmenin maddi ve manevi olarak sana kazanç getireceğini bilerek hareket etmelisin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, yanlış anlaşılma, restleşme gibi durumlar, geri dönülmez yollara girmenize neden olabilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuk sahibi olmakla ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. Olayların beklentinizin dışında gelişmesi, her zaman gereksiz ya da zamansız olduğunu göstermez. Almanız gereken bir sorumluluk olduğunda onu alın, bunun hayatınıza olumlu getirilerinin olabileceğini unutmayın.

14 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edecek. Ancak çocuklarla ilgili bazı sorumluluklar da söz konusu.

14 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda beklemediğiniz şekilde limitlerinizi zorlayarak hak arayışınızı sürdürebilirsiniz. Duygusal olarak sevdiklerinizden destek görmek isteyebilirsiniz.

14 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gördüğün rüyalar, izlediğin filmler, konuştuğun insanlar, kısacası her şey sana ilham verecek. Özellikle rüyalarına dikkat et ve anlamlarını mutlaka oku. Senin için önemli mesajlar içerebilirler.

14 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün erken saatlerde bir kopukluk ya da huzursuzluk olabilir. İşlerin planlandığı gibi gitmesine bağlı kalmak yerine, kendinizi yapmayı sevdiğiniz şeylere kaptırmaya çalışın. Ayrıca eşyalara, eğlenceye ya da kendinizi rahat, güvende ve şımartılmış hissetmenizi sağlayacak herhangi bir şeye harcama yapmak için güçlü bir istek de olabilir. Tabii ki, bunu yaparsanız geleceği de düşünmek önemlidir, çünkü şu andaki rahatlık, uzun vadeli güvensizlik duygusuna veya kaynaklar konusunda endişelenmeye değmeyebilir. Neyse ki gün ilerledikçe insanlar hedeflerinizi destekliyor veya en azından işbirlikçi görünüyor. Kolay ve rahat bir tempo için iyi bir zaman. Daha az baskı veya stresle kendinizi daha üretken hissedersiniz.

14 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız

14 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

14 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, hobi, çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

14 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun acısını diğer bütün insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize haksızlık yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla göstermek istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

14 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 39" R
Ay
Koç
24° 52' 51" R
Merkür
Başak
18° 19' 59" R
Venüs
Terazi
26° 15' 13" R
Mars
Yengeç
08° 53' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 40"
Satürn
Balık
15° 07' 52"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 58"
Lilith
Terazi
09° 09' 13"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>