Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hediye Alıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal açıdan daha net adımlar atmaya çalışacaksınız. Dengeleri zorlamanın size zarar verme ihtimali de var. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Mesleki amaçlarınıza uygun hareket edin. Karmaşık etkiler alacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli harcama yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılı kapatma işlemleriyle ilgilenebilir, maddi ve manevi muhasebelerle günü kapatabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukların üstesinden ne derece gelebildiğinizden emin olun. Bu durum size kendinizi nerede zorlayıp ipleri nerede bırakmanız gerektiğini net bir şekilde gösterecektir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz ve derin düşüncelere dalabilirsiniz. İçsel dünyanızdaki değişikliklere odaklanmanız, ilişkilerinizde daha fazla empati ve anlayış göstermenize yardımcı olabilir. Doğal içgüdüleriniz size yol gösterecektir, bu yüzden onlara güvenmek ve iç sesinizi dinlemek önemlidir. Özel hayatınızdaki konularda daha fazla şeffaflık sağlamak için iletişim becerilerinizi kullanmanız gerekebilir. Ayrıca,veya kariyerle ilgili konularda odaklanarak ilerleme kaydetmek için sabırlı olmanız önemlidir. Kendinizi daha güçlü hissetmek için egzersiz yapmak veya meditasyon gibi rahatlama yöntemlerine başvurmanız faydalı olabilir. Genel olarak, bugün içsel dönüşümler ve manevi büyüme için uygun bir zamandır.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Akrep burcuysanız, ev arkadaşınızın eşyalarınızı izinsiz kullandığını fark edebilirsiniz. Eşyalarınızı kullanmaması konusunda arkadaşınızı sert bir dille uyarıyorsunuz. Kariyerinizde fikirlerinizi daha özgür dile getireceğiniz bir işe girmeye karar vereceksiniz. Evli bir Akrep burcuysanız, eşinizin alacağı hediye sizi mutlu edecek

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız sorunların getirdiği fiziksel rahatsızlıklarla ilgilenebilirsiniz. Bunlar size yaşama dair bir katkı sunmayan hiçbir şeyle ilgilenmemeniz, gereğinden fazla uğraşmamanız için verilen bir uyarıdır. Uyarıları doğru analiz ettiğinizde bunları iyileştirme yollarını bulabileceksiniz; kendinize dönün.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi öne çıkaran bazı durumlar söz konusu. Mesleki konularla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler hususunda karşı cinse açık bir tablo çizebilirsiniz. Tanışmak, arkadaş olmak ve bir şeyler yaşamak gibi konulara sıcak bakmayı tercih edebilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yeteneklerini keşfedeceğin durumlarla karşılaşabilirsin bugün. Bu durum kendine güveninin güçlenmesini sağlayabilir. Yeni yeteneklerin sayesinde karşına yeni fırsatlar çıkabilir zira. Bunları değerlendirmek geleceğin için çok daha önemli olabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, içsel benliğinizi güçlendirmek, bugün kendinizi daha yaratıcı ve yürekten ifade etmenize yardımcı olur. Pozitif enerjiyi hayatınıza çekmek için iyi bir zaman. Bugün ayrıca kaynaklarınıza ve yeteneklerinize olan güveninizi arttırıyor. Aynı zamanda doğru kaynakları hayatınıza çekme kapasitenizi de geliştiriyor. Güvenlik ve konfor arayışınız zevklerinizi, tarzınızı ve duygularınızı güçlü bir şekilde etkiler. Zaten sahip olduğunuz şeylerden keyif alıyorsunuz ve mevcut koşullarınızdan en iyi şekilde yararlanma eğilimindesiniz. Para yönetimi için her zaman mükemmel olmasa da bunun para kazanmak için iyi bir döngü olduğunu göreceksiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi unutmayın.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugünhayatınız ön plana çıkabilir ve bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ancak kazançlarınız artabilir. Güzel bir gün dilerim.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın düşünceleri, isteklerinize kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin davranışlarından rahatsız olacaksınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 18" R
Ay
Koç
28° 37' 38" R
Merkür
Başak
18° 47' 48" R
Venüs
Terazi
26° 33' 31" R
Mars
Yengeç
09° 01' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 36"
Satürn
Balık
15° 06' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 21"
Lilith
Terazi
09° 10' 53"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>