Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın sizi heyecanlandıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Var olan sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Hata yapmadığınız sürece, başarı olarak adlandırdığınız noktaya da ulaşabilirsiniz.

Parasal durumunuzdaki dalgalanmaları yakından takip etmeye çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmayı başaramadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli etmemeye, bastırmaya çalıştığınız her şeyin daha da çok görüleceğini unutmamalısınız. En çok sizin farkında olacağınız bu sorunları artık olduğu yerde bırakmalısınız. Ekonomik kaygılarınız sizi geriye düşürüyorsa artık hakkınızı aramanın, kendiniz için alternatif çözümler üretmenin zamanı geldi demektir.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu için bugün duygusal bir gün olabilir. İçsel dünyanızda derinliklerde dolaşabilir ve duygusal olarak kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Bu nedenle, kendinize zaman ayırmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için önemli bir gün olabilir. İçsel dengenizi korumak için meditasyon veya günlük pratiklerle rahatlama sağlamayı deneyebilirsiniz. Aynı zamanda iletişimde olduğunuz insanlara karşı da daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Yakın ilişkilerdeki gerginlikleri önlemek adına empati kurmaya ve anlayışlı olmaya özen göstermeniz önemlidir. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına saygı duymak ve onlara destek olmak da size daha fazla huzur verebilir. Bugün ayrıca finansal konulara da dikkat etmeniz gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve bütçenizle ilgili planlar yapmak faydalı olabilir. Unutmayın, duygusal dengeyi korumak ve pratik adımlar atmaya odaklanmak önemlidir. Umarım bugününüz keyifli geçer!

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, hava burcuna geçiyor lakin bu klasik bir geçiş değil. Güneş Kova burcuna geçerken, jenerasyon gezegenleri ile sıfır derecelerde kavuşacak. Evli bir Akrep burcuysan, gün içinde eşinle ilgili konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Sorumlu olduğun konularda daha ciddi kararlar almak isteyebilirsin. İşlerinde yeniden temel atmak ve sağlamlaştırmak isteyeceğin zamanlar var.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ortamlarda nasıl hareket edeceğinizi bilemediğiniz için geri çekilebilirsiniz. Bu konuda gelişime ve eleştiriye açık olmalısınız. Yaşadığınız yer ve koşullarla ilgili değişikliklerle ve bunların detaylarıyla ilgilenebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da ortağınızla ilgili konular bazı önemli değerlendirmeler ve sonuçlar getirebilir. Ortak hareket etmek faydalı olacak.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlığı bir kenara bırakarak kendi isteklerinizi ve kişisel niyetlerinizi ön plana koymak ve karakteristik davranmak ilişkinize yeni soluk getirebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sana ne yapman gerektiğini söyleyen insanlara karşı dik durman çok önemli olacak. Kendi kararlarını aldığını bilmeleri ve sınırlarını öğrenmeleri gerekiyor. Bugün bunu düzgün bir şekilde etrafındaki insanlara ifade edebilirsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün özellikle belirli bir fikir veya konuya kendinizi kaptırabilirsiniz. Ayrıca bugün köklerinizin, temelinizin ve en yakın bağlarınızın güçlü hatırlatıcıları olabilir. Şimdi ev hayatınıza ve aile ilişkilerinize şifa ve düzen getirirsiniz. Aynı zamanda kalbinizde olanlarla yakın temasa geçmenin ve psikolojik düzeyde iyileşmeninde zamanıdır. Bu, hayatyolculuğunuzun en maceralı veya dışa dönük zamanı değildirancak bir kimlik duygusu oluşturmak için hayati öneme sahiptir. Rahatlamanın tatmin edici yollarını giderek daha fazla buluyorsunuz ve dünyevi hırslar giderek ikinci planda kalıyor.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner, ortaklık, evlilik konularına odaklanabilirsiniz ve güzel kararlar alabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir, dolandırılmaya dikkat. Gününüz güzel geçsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir gün. Bu dönemde sevdiğinizin ilgisi çok hoşunuza gidecek. Ona yeterince zaman ayırarak, duygularınızı paylaşın. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. Mali açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız ama bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek.

20 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>