Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ortak Kazançlar Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, odaklanmaya çalışmalı ve problemleri tamamen ortadan kaldırmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız var.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Geçmişte kalması gereken problemleri yeniden gündeme getirdiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir problemle karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi hayal kırıklığına uğratan insanlardan sonra birine/birilerine güvenmek zor olabilir. Sırf bu yüzden yaşayabileceğiniz iyi anlardan kendinizi mahrum bırakmamalısınız. Hayat düştüğünüz yerden değil, kalktığınız yerden devam eder.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak zorlu bir gün geçirebilirsiniz. İçsel karmaşalar ve geçmişle ilgili konular sizi etkileyebilir. Ancak, bu zorlukları fırsata dönüştürebilir ve kendinizi daha derin bir anlayışa açabilirsiniz. Kendi içsel gücünüzü keşfettikçe daha da büyüyeceksiniz. İlişkiler alanında ise, karşınızdaki kişiye olan bağlılık ve sadakat duygularınız artabilir. Ancak, kontrolcü veya kıskançlık eğilimlerinizi kontrol etmeye çalışın. Kendinizi daha açık ve şeffaf bir şekilde ifade etmek için bu fırsatı kullanın. Unutmayın, her zorluk bir büyüme ve dönüşüm fırsatıdır.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, yeni tanışacağın kişilerle maddi yapılanmaya girebilir ve ortak kazançlar amacıyla birtakım çalışmalara yönelebilirsin. Bugün, her konuda çeşitli ve farklı olaylar ortaya çıkacak. Beklediğin haberler gündemde. Anne ailesinde birtakım anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi paylaşarak bir şeyler yapmak, üretmek isteyebilirsiniz. Bugün bu konuda neler yapabileceğinizi, kimlerden yardım alabileceğinizi düşünebilirsiniz. Elektronik cihazlar, iletişim ve ulaşım araçları konusundaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için bütçenizi bilerek ilerlemenizde fayda var.

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Her açıdan sizi temkinli olmaya iten şartlar var. Başkalarının yaratacağı sorunlar karşısında zorlanabilirsiniz. Ortaklıklar ve ilişkilerde kendi beklentileriniz geri planda kalabilir. Tam anlamı ile akışta kalmaya özen gösterin. Beklediğiniz anlaşmaların yeniden gündeme gelmesi söz konusu. İşinizle ilgili eğitim temalarına daha fazla zaman ayırmak gerekecek.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize olan ilginiz onun sevgisini kazandığı için uzun vadeli ilişkinin temellerini bugünden atabilirsiniz, güvenilir olacaktır.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine daha fazla güvenmen gereken bir gün. Aklına koyduğun her şeyi bir şekilde elde ediyor oluşunu küçümseme. İşte veya evde kafanı kurcalayan konuları kolaylıkla çözebilecek bir enerjin var, sadece bunu kendine daha sık hatırlatman gerekecek bugün.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, özel birini dinlemek veya ona yardım etmek tatmin edici olabilir. Bağlantılarınız aracılığıyla daha fazla güç toplamak mümkün. Neyse ki, moralinizi yükseltecek iyi haberlerin gelmesi tamamen mümkündür. Durumlar ve insanlar biraz belirsiz olabilir ve kafa karıştırıcı sinyaller verebilir. Kendinizi birine yeterince yakın hissetmeyebilirsiniz ve başkalarıyla sağlam bir zeminde olmadığınızı hissetmek kendinizi halsiz hissetmenize neden olabilir. Bulanıklaşan düşünceler sizi tutamayacağınız sözler vermenin iyi bir fikir olduğuna bile ikna edebilir. Biraz daha sakin ilerlemeye çalışın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Duygusal yaralanmalara açık bir gün içindesiniz. Olayları derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Kaygılarınız daha da artıyor.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner, ortaklık, evlilik konularına odaklanabilirsiniz ve güzel kararlar alabilirsiniz. Güçlü değişimler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı tutkulu duygularınız var. Fakat birtakım endişeler nedeniyle bu duygularınızı göstermekte tereddüt gösteriyorsunuz. Kaygılarınızdan kendinizi arındırmayı başarırsanız, ilişkiniz açısından hoş bir gün. Mesleğinizle ilgili yaşadığınız durgunluk yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 25" R
Ay
Koç
24° 18' 26" R
Merkür
Başak
18° 15' 44" R
Venüs
Terazi
26° 12' 26" R
Mars
Yengeç
08° 51' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 58"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:55

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>