Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tekrarlanan İşler Gündeminde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilrisiniz. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız. Fırsatları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapın. Değişim gösteren koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen lehinize çevirmeniz gerekiyor. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgilenmek, düzenlemeler yapmak ya da kendinize ait bir ev, ortam için uğraşmak bugünün konusu olabilir. İhtiyaçlarınızı bilerek buna yönelik çözümler üretmek size iyi gelecektir. Aile kurmak ya dasebebiyle yapacağınız değişiklikler zihninizi meşgul edebilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal derinliklerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün olabilir. İç dünyanızla bağlantı kurabilir ve duygularınızı keşfetmek için zaman ayırabilirsiniz. Bu, iç huzur ve denge bulmanıza yardımcı olabilir. İç sesinizi dinlemek, size yeni perspektifler kazandırabilir ve yaşamınızdaki gelecek adımları hakkında daha net bir görüşe sahip olmanızı sağlayabilir. İçgüdülerinize güvenin ve kendi benliğinizi daha iyi anlamak için bu değerli zamandan en iyi şekilde faydalanın.Bu süreçte, yoğun duygusal deneyimler yaşayabilirsiniz. İçsel sorgulama ve dönüşüm, sizi daha güçlü kılabilir ve yaşamınızda değişiklik yapma cesareti kazanmanızı sağlayabilir. Zorluğa ve engellere rağmen motivasyonunuzu koruyun ve hedeflerinize odaklanmaktan vazgeçmeyin. İçsel gücünüzü kullanarak zorluklarla başa çıkabilir ve istediğinizi elde edebilirsiniz.Ayrıca, ilişkilerde de duygusal derinlikler artabilir. Partnerinizle daha samimi bir bağ kurmak ve duygusal olarak daha yakınlaşmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak, kıskançlık veya sahiplenme eğilimlerinizi kontrol altında tutmanız önemlidir. Dengeyi korumak için iletişimi açık tutun ve karşılıklı anlayışa önem verin.Bugün, kalbinizin sesini dinlemek ve özünüzle bağlantı kurmak için zaman ayırın. Bu sizi daha büyük bir memnuniyet ve iç huzura doğru yönlendirebilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para meselelerinde yaşanan bazı gecikmeler veya sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsin. Bu durum bazı işlerini ertelemene neden olacak. Çalışan bir Akrep burcuysan, daha önce tamamlandığını düşündüğün bir işi yeniden yapman gerekebilir. Yeni bir uğraş bulmak için ideal bir zaman değil ancak halihazırda devam eden çalışmalara dikkat çekmek ve geçmiş projeleri yenilemek için uygunsun.

21 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmek, düzenlemeler yapmak ya da kendinize ait bir ev, ortam için uğraşmak bugünün konusu olabilir. İhtiyaçlarınızı bilerek buna yönelik çözümler üretmek size iyi gelecektir. Aile kurmak ya dasebebiyle yapacağınız değişiklikler zihninizi meşgul edebilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeme gelen çift durumlar nedeniyle kendinizi huzursuz ya da güvensiz hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha iyi anlamaya çalışmalısınız.

21 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güveniniz artabilir ve partnerinize de güven verebilirsiniz. Aile ilişkilerine de ilginiz artabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol misafirin olabilir. Bir arkadaşın ile görüşeceğini düşünürken bir grup insan ile karşılaşabilirsin. Evine bir kişiyi davet ettiğinde birden fazla insanın sana sürpriz yapması da olası. Bunun keyfini çıkarmaya bak.

21 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün insanlar üzerindeki etkinizi artırıyor. Konu gerçekle yüzleşmek olduğunda cesursunuz ve bugün bu özelliğiniz ön planda. Maddi konular, ekstra dikkat ve stratejik düşünceden yararlanabilir. Ayrıca bir şeyi anlamak için güçlü bir dürtü de yaşayabilirsiniz. Bir konu veya düşünce tarzı sizi tetikte tutabilir ve konuşmalar anlayışlı olabilir. Başkalarına yardım etmek ödüllendirici olabilir. Özellikle sizi neyin motive ettiğinin farkındasınız. Gizemler ve karmaşık veya çarpık sorunlar bugün sizi çekiyor ve meşgul ediyor.

21 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmayın. Başarı sizden yana.

21 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

21 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, özel hayat veya sağlık konularında ani değişimler gerçekleşebilir ancak güçlü yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili isteklerinizin arttığı bir dönem, fakat sevdiğinizi fazla zorlamayın. Bugün fantezilerinizi gerçekleştirmek için elinize ilginç fırsatlar geçebilir fakat gerilimli davranmaktan kaçının. Kaçamak aşklardan da uzak durun. Yeniteklifleri alabilir ya da işinizde değişiklikler olabilir. Bu durum kararsız kalmanıza sebep olabileceği gibi, işinizde kendinizi iyi ifade edebilir yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

21 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>