Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arayı Bulmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

Daha sabırlı olmalı ve her şeyin hemen gerçekleşmesini beklemekten kaçınmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde yükselişe geçmenizi sağlayacak yeni fırsatlar ve sorumluluklar kapınızı çalabilir. Danışmanlık, otorite kurmak, yön vermek gibi misyonlar edinebilirsiniz. Paylaşarak ve güvenerek büyüyebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yoğun duygular hissedebilirsiniz ve içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle ilişkilerde gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Sabırlı ve mantıklı bir şekilde durumu ele alarak iletişimi güçlendirebilirsiniz. Duygularınızı net ifade etmeye özen gösterin ve sağduyunuzu koruyun. Özel hayatınızda dengeleri gözden geçirmek ve gereksiz kaprislere kapılmamak önemli olacaktır.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını ihmal ettiğin bir gün olabilir. Bugünyerinde işlerine yeteri kadar özen göstermemen hataları da beraberinde getirebilir. Daha dikkatli olmanda fayda var. Uzun zamandır sevgilisini görmeyen Akrep burcuysan, onu özleyebilirsin. Onu görmek için bütün şartları zorlayabilirsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve duygusal açıdan yenilenmek isteyebilirsiniz. Enerjinizin değişmesi, hayatla kavganızı sonlandırabilir. İstekleriniz konusunda uzmanlığı, tecrübesi olan kişilerden destek almak daha net ve iyi sonuç veren seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular daha çok gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Gün içinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde değişim içinde olan konular var. Yaptığınız işlerle ilgili grup çalışması içinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olmak, mutlu etmek maddi isteklerinizin önüne geçerek sizi daha doygun bir hayata götürebilir. Mutluluğa yelken açarak amacınıza ulaşın.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile üyelerinin senden istekleri olabilir bugün. Etrafındaki herkesin senden bir beklentisi olabilir. Ancak bu durumda kendi sınırlarını dikkatle çizmen sana daha iyi gelecek. Çevrendekilerin isteklerine göre hareket etmemelisin bugün.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün projeleriniz, çalışmalarınız veya fikirleriniz hakkında güçlü farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eğitim, ulaşım veya iletişimle ilgili konularda son sözü söylemeniz gereken önemli noktalar olabilir. Kendinizi daha eksiksiz ifade etme ihtiyacınızı fark edebilirsiniz. Bugün kelimelerinizin ekstra bir gücü olduğunu unutmayın. Dile getirdiğiniz şeyleri gerçekleşmiş sayabilirsiniz Bu yüzden pozitif olmaya özen gösterin. Yaratıcılığınız yüksek ve kişisel çekiciliğiniz artabilir. Bağışlama ve şefkat, ilişkilerinizin ihtiyacı olan şey olabilir.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Katıldığınız toplantılarda istemeden insanlar üstünde baskı kuruyorsunuz. Bugün, içinizdeki fırtınalara dur demelisiniz. Bazılarına kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Farklı bir gün içindesiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında partner veya ortağınızla bazı durumlarda çatışmalar gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize özgü davranışlar sergilerken, hiç kimseyi etkilemek derdinde değilsiniz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Yanınızda çalışan kişilerin son anda fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>