Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Temkinlisin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak daha karmaşık hissedeceksiniz. İlişkinizdeki bazı sorunların gözünüze batma ihtimali var. Hata yapmadığınız sürece aslında sorun yaşamayacaksınız ancak normalden daha farklı adımlar atacağınız için biraz daha dikkatli olmanız gerekmekte.

Kendinize uygun adımlar atmak isteyeceksiniz. Sınırları gereğinden fazla zorlama ihtimaliniz var ancak bunun da size herhangi bir yarar sağlamama ihtimali var. Dengeleri tamamen lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal koşulları tamamen lehinize çevirmeye çalışabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük akışınızı hızlandırabilirsiniz. Maddi konularda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve sağlık alanında iyileşme yaşanabilir. İş ve sağlık konularında daha dikkatli ve detaycı olmanızkazalarının önüne geçebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha derin ve yoğun yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızdaki gizemli ve derin duygularınızı keşfetmek için zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu ve kararlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bugün, geçmişte ertelediğiniz konuları ele almak ve çözümlemek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi dinlemek ve iç dünyanızla bağlantı kurmak için fırsat bulabilirsiniz. Bu enerjiyi olumlu şekilde kullanarak kendinizi daha iyi anlayabilir ve duygusal anlamda derinleşebilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında arkadançeviren kişilerin olduğunu fark edeceksin. Bugün her attığın adıma dikkat ediyorsun. Daha temkinli davranmak isteyeceksin. Bu konuda bir dizi önlem almak isteyebilirsin. Ailenden gelen haber maddi konuda rahatlamanı sağlıyor. Acil ihtiyaçlarını almak için harekete geçiyorsun.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bilerek ya da bilmeyerek söyledikleriniz bugün önünüze gelebilir. Pişmanlığınızı, hatalarınızı telafi etmek gerekirken önemsizleştirmeye çalışmamalısınız. Hayatınızdaki insanlara verdiğiniz değeri, onların size verdiği değeri riske atacak bir konuşmanın ortasında kalmayın. 

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha zihinsel konularda ifade etmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Kontrolü elden bırakmayın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınız hususunda gerileme yaşamak istemiyorsanız etrafınınızdaki kişiler ile tartışmaktan kaçınmalısınız. Gününüz enerjik geçebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi her açıdan daha şanslı hissedeceksiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı da başarabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da daha da zorluk yaşamanıza neden olabilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, romantik hayatınıza fazla odaklanmaya başladıkça kariyer veya yaşam planı hedeflerinize ayırdığınız zaman azalıyor olabilir mi? Bu, son dönemlerde kendinizden çok başkalarını düşündüğünüzü fark ettiğiniz bir dönem olabilir. Bir durum sizi takdir edilmemiş veya zor durumda bırakılmış hissettirebilir ve sonunda sinirlenebilirsiniz. Duygular karmaşıktır ve şu anda bir şeyleri görmezden gelmek mi yoksa derinlere mi inmek istediğinizi bilmek zor olabilir. İlişkilerinizde rekabetçi bir enerji söz konusudur ve daha sakin bir ruh haline ulaşana dek ilişkiniz için büyük kararlar almamak iyi olabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlık konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili akrepler. Yeni bir başlangıç yapmalı, kendinize zaman ayırabileceğiniz aktiviteler planlamalısınız. Baş ağrısı, migren veya tansiyon problemleri tetiklenebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün detaycı ve analizci bir duruş sergileyebilirsiniz ancak ani aksilikler sizi tedirginliğe sürükleyebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılarınızı perçinlemek için ayrıntıcı davranmalı ve her zamanki seçiciliğinizi ön plana çıkarmalısınız Karşılıklı ilişkilerinizde güven duygusunun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden belli bir teminat bekliyorsunuz.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>