Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fikir Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Ne düşünüyor ya da ne hissediyorsanız ona uygun adımlar atmaya çalışabilirsiniz. Sonuçların her açıdan memnuniyet verici olma ihtimali var. İç dünyanızdaki karamsarlıktan yavaş yavaş uzaklaşacak olmanız da birlikteliğinize odaklanabileceğiniz anlamına geliyor.

Lider özelliklerinizi meslek hayatınızda göstermeyi arzu edeceksiniz. Sizinle aynı düşüncede olan kişilerle bir araya gelebileceğiniz bugün içerisinde şartları lehinize çevirme ihtimaliniz bir hayli yüksek. Konumunuz ne olursa olsun, içinde bulunduğunuz duruma uygunluk göstermeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Finansal durumunuzu ilgilendiren konulara daha farklı yaklaşabilirsiniz. Bireysel istekleriniz bir yana, değer verdiğiniz kişilerin istekleriyle de yakından ilgilenmeye çalışacaksınız. Yoğun gündeme sahipsiniz ve bundan da yarar sağlamaya yönelin. Kendi sınırlarınızı ihlal etmekten kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile yaşamınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Evinizde teknolojik düzenlemeler yapabilir, küçük ev aletleriniz ya da internet altyapınızla ilgilenebilirsiniz. Gelecek vaat etmeyen hiçbir şeyin hayatınızda, evinizde yer kapmasına müsaade etmeyin.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak dengede olmak önemli olacak. İlişkilerinizde derin düşüncelere dalabilir ve partnerinizle daha derin bağlar kurabilirsiniz. Öte yandan, kendinize zaman ayırarak ruhsal dengenizi sağlayabilirsiniz. Bugünhayatınızda da odaklanma gücünüz yüksek olacak, hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan Akrep burcuysan,hayatının yoğunluğundan çocuklarına yeterince vakit ayırmadığını fark edebilirsin. Onlarla akşam sinemaya götürerek birlikte vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanda kredi kartından fazla harcama yapmak seni zora sokabilir. Paranı daha dengeli kullanmak isteyeceksin. Lüks harcamalarına uzun süre ara veriyorsun.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili bazı çıkarımlarınız olabilir. Olmasını istediğiniz şeyler objektif sonuçlar almanızı zorlaştırabilir. Sizinle ilgili geri dönüşlere ihtiyaç duyacağınız bir gündesiniz.  

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni kararlar almak için acele etmeyin. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda Duygusal açıdan kendinizi anlamak ve sevmek başka insanların da sizi anlamasına ve sevmesine yardım edecektir.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve parasal konulara daha fazla odaklanabilirsin. Başarı ve kariyer konularında daha rahat hareket edebileceksin. Bunun etkisi de sana güzel bir şekilde yansıyacak. Bol bol telefon konuşması yapabileceğin ve insanlarla iletişim kuracağın bir gün seni bekliyor.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, kariyer ve itibar konularına odaklanmış bir döneme giriyorsunuz. Bu, sorumluluk almanızı ve uzun vadeli hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak. Bu dönemde, kariyerinizde veya itibarınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Nitekim, bu süreçte bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Gömülü meseleler gün yüzüne çıkabilir ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Değişime direnmek veya korkmak, işleri daha da zorlaştırabilir. Ayarlamalar yaparak, bu zorlukları aşmak mümkündür. Ev hayatınızı düzenlemek, kariyerinize odaklanmanızı kolaylaştırabilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınız bugün işe yaramayabilir. Olayların detayına inmemeli, kendinize bir program seçmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken sabit düşüncelerden uzak kalmalısınız. Bugün hata yapmaya açıksınız. Çok dikkatli olmalısınız. .

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında özellikle finansal alanlarda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmaya özen göstermelisiniz.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>