Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Karşındakini Uyarıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda herhangi bir zorluk yaşanmayacak. Sabrınızı zorlayabilecek ufak tefek sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Hatalarınızdan mutlaka ders çıkartmanız gerekmekte.

Mesleki gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmeyi başardığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal koşullara uygunluk gösterme konusunda daha dengeli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma ayak uydurmak isterken olur olmadık harcamalar da gerçekleştirme ihtimaliniz var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sizi manipüle eden, tahrik eden ilişkilerden sonra doğru frekansı yakalamış olmak içinizi rahatlatacaktır. Maddi ortaklıklar ve görüşmeler yapmak için uygun bir gündesiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin ve yoğun bir etki altında olabilirsiniz. İçsel düşüncelerinizin ve duygularınızın farkında olun ve duygusal dengeyi korumaya özen gösterin. İletişim konularında dikkatli olmakta fayda var, çünkü bazı konularda istenmeyen gerilimler yaşanabilir. Ancak bugün aynı zamanda içsel gücünüzün farkına varabileceğiniz ve kendinize olan güveninizi artırabileceğiniz bir gün olabilir. Enerjinizi olumlu şekilde yönlendirmek için hobilerinizle ilgilenmeyi düşünebilir veya doğaya zaman ayırarak zihinsel ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailevi sorunlar gündemine geliyor. Kardeşi olan Akrep burcuysan, kardeşinin aldığı yanlış kararlarını telafi etmek durumunda kalabilirsin. Ona sorumsuzluğu konusunda uyarılarda bulunuyorsun. Unutkanlığın ön planda olabilir. Evden çıkarken önemli eşyalarını kontrol etmende fayda var.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü birlik programlar yapabilirsiniz. Doğada olmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek,için bile olsa bir yerlere gitmek zihninizi toplamanıza yardımcı olacaktır. Çevrenizdeki insanlarla etkili iletişim kurarak bilgi paylaşımını artırabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ve denge gerektiren işler sizi daha fazla meşgul ediyor. Olayları biraz daha esnek yaklaşmaya çalışmalısınız.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha olumlu düşünmeyi hayatınızın bir parçası haline getirebilirseniz mesleki yükselme de söz konusu.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konuların sizin için bir çıkmaz olmaması için daha önceki metotları doğru analiz etmenizde fayda var. Her zaman yaptığınız gibi yapmanın bir faydasını göremiyorsanız artık bunu araştırıp değiştirmelisiniz. Bazı borçların ödenmesi ve yapılandırılması önünüzü daha iyi görmenize yardımcı olabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün uzun vadeli planlarınız hakkında fazla düşünme ve muhtemelen kontrolünüz altında olmayan şeyler için endişelenme eğiliminiz var. En iyi sonuçlar için bunun içgüdülerinizi bastırmasına veya duygusal ihtiyaçlarınızı gölgelemesine izin vermeyin. Aslında, bağlarınızı güçlendirmek ve geçmişinizle barışmak veya en azından uzun vadeli bir sorun hakkında yeni bir anlayış edinmek için güzel fırsatlarınız var. İnceleme yapmak veya bir adım geri çekilmek yardımcı olabilir. Başkalarını gözlemliyor ve motivasyonları hakkında daha fazla şey öğreniyorsunuz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanıza taktığınız ne varsa siz iç dünyanızda büyüttükçe daha da çözümsüz oluyor. Güven duygunuzun sarsılacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz, çözemiyorsanız vazgeçmesini bilin. Enerjinizi düşüren ne varsa bırakabildiğiniz zaman yeni kapıların açıldığını göreceksiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ilişki ve ortaklıklarınızda ben-sen dengesi ön plana çıkabilir ve güven vermekte zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için seçimlerinizi bu yönde kullanıyorsunuz. Bugün birçok kombinasyon çalışma içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermeyişiniz, çevrenizde dikkat çekecek. Çözüm üretmekte çok başarılısınız.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>