Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Radikal Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2024, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda, sorumluluklarınızı göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için dengeli ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. İlişkinizdeki dengeyi sağlamak, olumlu gelişmelere kapı açabilir.

İş yaşamınızda rahatsız edici durumlarla karşılaşabilirsiniz, ancak bu zorlukların üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Koşulların istediğiniz gibi şekillenme potansiyeli var. Olumsuzlukları geride bırakmayı başardığınızda, işleriniz yoluna girebilir.

Maddi konularda, mevcut durumunuzu yeniden değerlendirme fırsatınız var. Hedeflerinizi gerçekleştirirken sorun yaşamayacaksınız. Fırsatları net bir şekilde değerlendirerek, maddi durumunuzu güçlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı işlerinizde bazı pürüzler çıkabilir. Bunları çözmeye çalışırken hallolan sorunları gündeme getirmek yerine bugünkü şartlarınızı değerlendirmelisiniz. Dengenizi kaybetmediğinizde, denginiz olanı da koruyabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. İç dünyanızda yaşadığınız çalkantıları dışa yansıtmadan önce kendinizle baş başa zaman geçirmeniz faydalı olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için açık ve samimi olmaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında radikal kararlar almaya planlıyorsun. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Akrep burcuysan onlara bu değişikliklerden söz edebilirsin. Bazıları seni eleştirse de annen bu konuda seni destekliyor. İş arayışı içinde olan biri isen akrabanın sana sunduğu ortaklık teklifini değerlendirmeye alıyorsun. Finansal anlamda ona güveniyorsun.

24 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazen endişeleriniz veya ihtiyaçlarınız dile gelmeyebilir. Ama geçirdiğini zaman içerisinde, bir çocuğun oyuncaklarla yaptığı şekillerin bir anlam ifade etmesi gibi siz de bir anlam bulabilir ve onu ortaya koyabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve yatırım konuları önem kazanıyor. Ortak hesaplar ve harcamalarla ilgili beklemediğiniz durumlar oluşabilir. Karar vermekte zorluk çekebilirsiniz. Yenilenme ve dönüşüm temalarına vurgu olabilir. Ancak bugün köklü değişiklikler için bir parça erken olabilir. Fikirlerinizin olgunlaşması için zamana ihtiyaç var.

24 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel konularda dikkatli adım atmanız gereken bir gündesiniz. Bu durum sizi demoralize ederek işinizi sorgulamanıza neden olabilir.

24 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızdaki plan her ne olursa olsun, bir süre her şeyinizle ona uygun yaşayacaksınız. En başından bunu bilerek hareket ederseniz yaşantınıza neyin etki edeceğini belirleme şansınız olacaktır. Devlet kurumlarındaki işler ve parasal konularda dönüşler alabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün muhtemelen rüya görmek, dinlenmek ve iyileşmek için kendinize zaman ayırmanın tadını çıkaracaksınız. İç dünyanızı keşfetmek için verimli bir dönem. Belki bir miktar geri çekilme sizin için iyi olacak çünkü aşırı yüklenmekten kaçınmak çok önemli ancak kaçma eğilimlerinin biraz fazla ileri gidip gitmediğine dikkat edin. Bugün, ayrıca kendinizi ifade etme konusunda da oldukça başarılısınız ve çevrenizdeki insanlarla hoş bir ilişki geliştiriyor olabilirsiniz. Biraz kopukluk, özellikle bir ilişkide olmak üzere, her şeyi perspektife koyabilir. Hayatınızdaki insanlar yeni yöntemlere ve fikirlere ilham verebilir.

24 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hazırsın artık hayallerini gerçekleştiriyorsun. Başarılı zamanlar var önünde. Sana sunulan fırsatlar var, bunları güvenle kabul edebilirsin. Tuttuğun adeta altın olacak, tüm işlerin açılıyor. Cömert, profesyonel, sorumluluk sahibi, pratik bir insan haline dönüşüyorsun. Önemli başarılar kaydediyorsun, öz disiplinini lütfen kaybetme.

24 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

24 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün özgür hissedebilirsiniz ve seyahat, eğitim, hukuksal konularda şanslısınız. Gününüz şahane geçsin.

24 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hassasiyete açık olduğunuz bir gün. Kıskanılmaktan aldığınız gizli hazzı, kendi kıskançlık krizlerinizde yaşadığınız gerginliklerle karşılaştırmalısınız. Bu sizi, ilişkinizde daha sağduyulu davranmaya yöneltebilir. Mesleğinizde meydana gelecek gelişmeler tam istediğiniz gibi olmasa bile çok olumlu yönde geliştiğini anlayacaksınız. Bu durum moralinizi ve kendinize olan güveninizi yükseltecek. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir.

24 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>