Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Harcamalarını Kontrol Altında Tutmalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün aşk hayatınızdaki kararları uygulamak için harekete geçmelisiniz. Doğru adımlar atmanın önemini unutmamalısınız. Sınırlarınızı zorlayabildiğiniz sürece, ilişkileriniz istediğiniz gibi şekillenebilir.

İş hayatınızda, bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmak önem kazanıyor. Hırslı bir süreçten geçiyorsunuz; bu hırsınızı doğru yönlendirdiğinizde, her şeyi lehinize çevirebilirsiniz. Hatalardan kaçınmanız gereken bir gün.

Bugün maddi durumunuzu etkileyen önemli bir haber alabilirsiniz. Sınırlarınızı zorlayarak yeni fırsatlar yaratma şansınız yüksek. Her şeyin daha iyiye gitmesi için gerekli adımları atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel cazibeniz ve çekiciliğiniz artacak, kendinizi daha karizmatik ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Sağlık ve yaşam tarzınıza özen göstermek, uzun vadede olumlu sonuçlar getirecek. Yoğun sosyal etkileşimler ve sırların açığa çıkması, olayları dikkatli analiz etmenizi gerektirecek.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. İç dünyanıza biraz zaman ayırarak duygularınızı anlamaya çalışın ve kendinize iyi bakın. Aşk ilişkilerinizde derin duyguların paylaşılması önem kazanabilir. İş hayatınızda ise hırslı ve kararlı bir tutum sergileyerek hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sağlık açısından da bedeninizi dinlemenizde fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkın gezegeni Venüs, burcunda konumlanmaya başlıyor. Pahalı bir hediye alarak kendini şımartabilirsin. Maddi olanaklarını kontrol altında tutmalısın. Bugün yapacağın harcamalar gelecekte sorun yaratabilir nitelikte. Eski bir dostun ile bir organizasyonda karşılaşıyorsun. Onun eski muhabbetini kaybetmediğini görmen hoşuna gidiyor. Onunla baş başa buluşacağın bir program yapabilirsin.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve kişisel projelerinizi geliştirme fırsatını yakalayabilirsiniz. Geçmişte herhangi bir sebepten gerçekleştiremediğiniz, konuşamadığınız isteklerinizi dile getirmek ve bunlarla ilgili destek aramak için iyi bir gündesiniz. Cesaretin bu yönünü seveceksiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finans konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı hareket etmeniz gerekiyor. Özellikle otorite figürleriyle tartışmamaya gayret edin. Daha diplomatik bir iletişim kurmaya çalışın. Yatırımlarınızla ilgili planlarınızda iyi araştırmadan ve gerekli destekleri sağlamadan değişiklik yapmamanız faydalı olabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmemenize ya da sekteye uğramanıza neden olabilir. Günün büyük bir kısmını düşünceli geçirseniz de mutlu olacaksınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç rahatlığı yaşamak isteyebilirsiniz. Bu duyguya hasret kalmanız hayatınızdaki insanlara, geçmiş ilişkilere olan tavırlarınızı değiştirebilir. Kendinizi seçmekle herkesi silmenin aynı şeyler olmadığını unutmayın, denge bir taraflı olmaz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, birkaç gün boyunca duygularınızı daha ciddiye alıyorsunuz ancak bu, kararları geçici olarak zorlaştırıyor. Bir düzeyde motive edici olabilseler de hassas bir şekilde ele alınmaları gerekiyor. Dikkatli olmazsanız bazı hoşnutsuzluklar manipülatif veya yıkıcı davranışlara yol açabilir. Geçmişte kalma eğilimi, şu andaki sağlıklı etkileşimleri engelleyebilir. Bir sohbeti kontrol etmek veya birini bir şeye inanmaya ikna etmek cazip gelebilir ancak iyileşmeye yol açmaz. Sorunlu bir alanı doğrudan ele almak, onun çürümesine izin vermekten muhtemelen daha iyidir ancak bugün kadar yoğun olmayan bir zamanı seçmek mantıklıdır.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hazırsın… Hayallerini gerçekleştirmek için artık kabiliyetin ve kaynakların var. Hayat büyülü bir şekilde sana geliyor. Beklediğin bolluk geliyor, her şey harika görünüyor. Az daha sabretmen gerekli. Bugün uzun vadeli planlar yapabilirsin. İnançta bir sıçrama gerçekleşiyor, hayallerini takip et.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde yaşamsal konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız takdirde her şey yolunda gidebilir. Doğru olduğuna inandığınız kararları almalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye ısrarcı davranmakla hata yapıyorsunuz. Karşınızdaki kişinin zamana ihtiyacı olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Parasal konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın

23 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>