Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yardımseverliğin Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır iletişim kurmadığınız eski bir sevgilinizin yeniden araya girmesi olası. Bu durumda daha anlaşılabilir ve yapıcı adımlar atmak önem taşımakta. Geçmişle yüzleşmek, geleceğiniz açısından faydalı olabilir.

İş hayatınızda, bugün sorunları masaya yatırıp çözüm yolları aramaya başlayacaksınız. Daha olgun ve sağduyulu adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız takdirde, her şeyin istediğiniz gibi gelişme olasılığı oldukça yüksek.

Bugün, maddi konularda zorlanma ihtimaliniz olsa da, bunların üstesinden gelme şansınız bulunmakta. Sınırlarınızı bilerek hareket etmek, sizi olumlu bir sonuca götürebilir. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz; dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizli konularla yüzleşebilir ve ruhsal yenilenme yaşayabilirsiniz. Yalnız zamanlarınızda kişisel bakım ve yeteneklerinizi ön planda tutabilir, ilişkilerde bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Sağlık açısından böbrekler ve boşaltım sistemi konularına dikkat etmeli, mevcut rutinlerinizi sürdürmelisiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel olarak daha güçlü ve kararlı hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha derinlemesine keşfetmek ve duygusal anlamda derin bağlantılar kurmak isteyebilirsiniz. Ancak, aşırı kıskançlık veya kontrolcü davranışlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Bugün, mantıklı düşünerek ve dengeli davranarak ilişkilerinizde olumlu adımlar atabilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal toplum kuruluşlarına yardım yapmak istiyorsun. Bu konuda bağlantısı olan arkadaşların ile irtibata geçebilirsin. Kendini düşündüğün kadar çevrendeki insanları da düşünüyorsun. Evli bir Akrep burcuysan eşinle bir yurt dışı gezisi planlayabilirsin. Bunun için küçük ülkeleri gözden geçiriyorsunuz.

22 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha şanslı hissetmeye başlayacaksınız. Üzerinizdeki baskıdan kurtulmak için çaba sarf etmeli ve rahatlama yolları aramalısınız. Odaklanma konusunda ufak sorunlarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelmeniz mümkün. Daha olumlu bir düşünce yapısına ihtiyaç duyduğunuz bir süreçtesiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ilgili konular ya da karşılıklı durumlar hassasiyetini sürdürüyor. Öğleden sonra başkalarından gelebilecek destekler üstünde çaba sarf edebilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde problemler yaşayabilirsiniz. İşinizi yaparken kavgalardan kaçının. Bilhassaverenlerinizin önünde tartışmanız için provake edilebilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne kadar neyi elde edip edemediğinizi düşünmeyi bırakmalısınız. Önünüze bakmak için geçmişe yeterince tecrübe bıraktığınızı düşünün. Şimdi bu verileri toparlayıp hayatınızı idame ettirmek için neler yapabileceğinize odaklanın; zamana iz bırakabileceğiniz bir gün olabilir.

22 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün büyük düşünmeyi teşvik eder ancak aşırıya kaçmamak için biraz özdenetim faydalı olabilir. Farklı alanlarda imkanlarınızın ötesinde hareket etme eğilimi olabilir ve karar verme yetiniz mükemmel olmayabilir. Yine de daha sonra sadece bazı düzeltmeler gerektiren iyi fikirler ortaya çıkabilir. Gün ilerledikçe, bir ilişkiyle ilgili bir konuyu ele almak için uygun bir konumda olacaksınız. İkna etme yeteneğiniz güçlü ve söyledikleriniz için takdir kazanmanız muhtemel. Yetenekleriniz belirginleşiyor. İlişkilerinizi güçlendirebilir veya paylaşılan haberler ve fikirlerle ilham alabilirsiniz. İlerlemek, başarılı olmak ve gelişmek için güçlü bir motivasyonunuz var. Artık büyümenize ve gelişmenize katkı sağlamayan bir şeyi geride bırakabilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerçekleri görmüyorsun ve kabullenişe geçmiyorsun. Bu olaylar seni üzüyor. Lütfen objektif olarak kendine bak ve birine danış. Zihnindeki yanılgının daha fazla yayılmasına engel ol. Gerçekleri kavramak için bazen sadece bakmak değil, görmek gerekiyor. İradeni, enerjini, sabrını aşka hazırla. Olumlu ve doyumlu bir aşkı çekmek için auran temiz olmalı. Lütfen sorunları sevgi ve sabırla aş.

22 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

22 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca çocuk, aşk, tatilden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Son derece yoğun birortamının içine gireceksiniz. Mesleki faaliyetlerinizin artmasıyla birlikte yeni ve parlak fikirleriniz olabilir. Ancak, karar vermek için henüz erken. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin.

22 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>