Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kısıtlanmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Daha net ifadeler ortaya koymalısınız. Etkin enerjiler altındasınız ancak bu doğrultuda hareket ederken ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmaya odaklanmalısınız.

Mesleki anlamda daha kararlı olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanın yollarını aramanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isterken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Doğru olduğunu düşündüğünüz adımlar atmaktan kaçınmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuksal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kuralına göre, olması gerektiği gibi ilerletmek istediğiniz süreçler hakkında danışmanlıklar alabilirsiniz. Bilmediğiniz durumlara karşı sizi bu endişeden kurtaracak profesyonellere güvenmelisiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça yoğun olabilirsiniz. Karşınızdaki insanların duygularını daha derinden hissedebilir ve onlara karşı daha duyarlı olabilirsiniz. İçsel olarak da derin düşüncelere dalabilir, kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi kendinize yönlendirerek duygusal dengeyi korumak önemli olacaktır. Özellikle riskli veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Ayrıca, bugün yakın çevrenizle iletişime geçmek ve duygularınızı paylaşmak size iyi gelebilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aile büyüklerini aramadığını fark ediyorsun. Aile büyüklerin sana sitemde bulunabilir. Onlara daha fazla vakit ayırmaya özen göstereceksin. Hedeflerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorsun. Pratik fikirlerin ve keskin zekân sayesinde hayalini kurduğun şeylere hızlıca ulaşabilirsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yükselişe geçmenizi sağlayacak yeni fırsatlar ve sorumluluklar kapınızı çalabilir. Danışmanlık, otorite kurmak, yön vermek gibi misyonlar edinebilirsiniz. Paylaşarak ve güvenerek büyüyebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan konularda rahatlamalar olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişki içerisinde kendinizi yeterince güvende hissetmeyebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmediğiniz için tedirgin olduğunuz durumlar oluşabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni hedefler koymak için iyi bir gün. İlerisini düşünerek hareket etmek sana daha güzel getiriler verebilir. O yüzden geleceğini göz önünde bulundurarak kararlar almakta fayda var bugün.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine yeni bilgiler öğretmek, onları olası tuzaklara karşı uyarabilir. Bir arkadaşınızın içinden geçmekte olduğu zor bir durumu çoktan atlatmış olabilirsiniz veya önlerindeki engellerin gözden kaçtığını görebiliyor olabilirsiniz. Onlar için her şeyi düzeltmeye çalışmak cazip gelse de, öğrendiklerini kendi yöntemleriyle uygulamaya koyabilmeleri için onlara bildiklerinizi öğretmek daha iyi olacaktır. Yaratıcılıkları ile sizi şaşırtabilir ve etkileyebilirler. Bugün özellikle karşı cinse karşı daha ayrı bir çekiciliğiniz olabilir. Aşk hayatınızda bir hareketlenme istiyorsanız bu enerjiden yararlanmalı ve kendinizi müstakbel adaylarla aynı ortama sokmalısınız.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrepler, bugün herkesi kendiniz gibi görmemeniz gerektiğini anlayacağınız bir gün olabilir. İlişkilerinizde çekişmeler, güç mücadeleleri gündemde olabilir. Sizi gerçekten yıpratan kişilerden uzaklaşmalısınız fakat sorunları kendi iç dünyanızda kendinizin büyütmediğinize emin olun.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partnerinizle, yakınlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancakhayatınızdaki gelişmeler ilişkilerinizi etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sezgileriniz çok yoğun.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>