Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, tercihleriniz konusunda biraz daha dikkatli olun. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece ilişkinizden yana sorun yaşanmayacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Adım adım ilerlediğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçının. Fırsatları doğru değerlendirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı projelere ve hobilerinize odaklanmalısınız. Duygusal yoğunluğunuz gözünüzdeki perdeyi kaldırmanızı engelleyebilir. Kendinizi duygusal bir boşlukta hissetmemek adına kendinize yeni seçenekler, gündemler oluşturmanızda fayda var.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal konularda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde derin duygulara odaklanabilir ve sezgilerinizin rehberliğinde ilerleyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dünyanızı keşfetmek ve duygularınızı ifade etmek için uygun bir gün olabilir. Ancak, aşırı kıskançlık veya kontrolcü davranışlardan kaçınmakta fayda var. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak bugünü keyifli ve verimli hale getirebilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rutin işlerini yerine getirmek zorlanabilirsin. Bütün gün evde kalıp dinlenmek isteyebilirsin. Yoğun çalışma temposu olan Akrep burcuysan, ailen bu durumdan şikayetçi olabilir. Ailenin söylediklerini dikkate alıp bir ailenle vakit geçiriyorsun. Öğle yemeğinde midesini rahatsız edecek yememeye özen göstermelisin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanmak kadar bunu korumak da önemlidir. Bugün finansal yatırımlar ve bütçe planlaması yapmak kendinizi güvencede hissetmenizi sağlayabilir. Kendi değerinizi olumsuz yönde sorgulamanızı değil, olumlu yönde arttırmanızı sağlayacak beceriler ve işlerle ilgilenmelisiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözlemlemek ve kendinizi geliştirmek için uygun bir gün. Zaman içerisinde daha olgun ve daha birikimli bir mesleki temel elde edebileceksiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçine sinmeyen mevzuları bulmak ve bunları halletmek için bir isteğin olabilir bugün. Hayatında değişmek istediğin ve düzeltmek istediğin şeylere odaklanabileceğin bir gün olacak. Bugün seni biraz strese sokabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, şimdi sorumluluk almak ve uzun vadeli hedeflerinize odaklanmak için iyi bir konumdasınız. Her zamankinden daha hedef odaklısınız. Daha fazla sorumluluk üstlenebilir ve belki de kariyerinizde veya itibarınızda yılın en yüksek noktasına ulaşabilirsiniz. Nitekim bu yeni sürece başlarken aşmanız gereken bir engel olabilir. Gömülü meseleler gün yüzüne çıkabilir ve ilk başta rahatsız edici olsalar da sizi ışığa doğru iterek uzun vadede size yardımcı olacaklardır. Gerginlikler yüzeye çıkabilir ve değişime direnmek, korkmak veya kaçınmak işleri daha da kötüleştirebilir. Ayarlamalar yapma ihtiyacını fark etmek muhtemelen en iyisidir ancak en iyi sonuçlar için değişikliklerin kademeli olması gerektiğini unutmayın; gergin olduğunuzda acele etmek yardımcı olmayacaktır. Hayatınızı temelden düzenlenmek için mükemmel bir zaman; bu, kariyerinize veya sorumluluklarınıza harcayabileceğiniz enerji için harikalar yaratabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsanız, bugün, üretkenliğiniz tavan yapabilir. Yaratıcılığınızı arttırmak için, kendinizi ifade etmenin yeni yollarını arayabilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özel hayatınızda sanki uzun zamandır yolunda gitmeyen her şey bugün yoluna giriyor. Duygusal anlamda tatminkar hissediyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü daha fazla açığa çıkartmalı, içinizdeki ilhamı dışa vurmalısınız. Duygularınızı ifade edin, içinize atmayın.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelemeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>