Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İç Sesini Dinliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, kafanızın içinde yer eden tüm olumsuzlukları birlikteliğinizden uzak tutmaya çalışmalısınız. İzlediğiniz yolun her açıdan önemli olabileceğini siz de iyi biliyorsunuz. Doğru ve etraflıca düşündüğünüz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

İstenmeyen durumlar gündeme gelecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Tüm olumsuzlukların geride kalmasını sağlayabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kafanızın içinde yer eden şartlara mutlaka uygunluk göstermelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda kendinizi çok daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirme şansınız oldukça yüksek. Hata yapmadığınız takdirde her şey tam da istediğiniz gibi olmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın akışını gözden geçirin ve yeni yollar keşfedin. Olumsuzluklara takılıp kalmadan seçeneklerinizi değerlendirmenizde fayda var. Stresi kontrol ettiğinizde hayatınızda belirleyici olacak farklı duygulara ve konulara yer açmış olacaksınız.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunun insanları için duygusal ilişkiler ön planda olabilir. Sevdikleri insanlarla daha fazla vakit geçirmek, derin ve anlamlı konuşmalar yapmak isteyebilirler. Aynı zamanda içlerindeki yoğun duyguları daha iyi anlamlandırma fırsatı bulabilirler. Kendilerine zaman ayırmaları ve iç seslerini dinlemeleri bugün oldukça faydalı olacaktır.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini biraz halsiz hissedebilirsin. Ancak alacağın güzel haberler keyfini yerine getirecek. Gün içerisinde yaşam alanında bazı değişiklikler yapabilirsin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla alışverişe çıkabilir, harcamalarında aşırıya kaçabilirsiniz. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan eski ilişkin sık sık aklına gelebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Arada problemin, soğukluğun, mesafenin olması herkesin hayatını olumsuz yönde etkileyebilir. Bugün taşıyan ve taşıması gereken hiçbir şeyin ihmal edilmesine müsaade etmemelisiniz.  

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Düzenlemek istediğiniz konularda hızlı davranmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Sağlığınızla ilgili konularda sıkıntılar olabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeye yetişme hali gün sonunda yorgun olmanıza neden olabilir ancak bir şeyler istediğiniz gibi geliştiği için koşturacaksınız.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçine sinmeyen mevzuları gündeme getirmekten çekinmemelisin. Aklına yatmayan veya tam olarak sonucundan emin olamadığın mevzuları konuşmak ileride pişman olmanı engelleyecek. O yüzden daha fazla iletişime geçmen sana iyi gelebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eylemlerinize olan güveniniz artar ve bu da her türlü zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Daha önce sizi şaşırtan veya hayal kırıklığına uğratan bir sorunu çözebilirsiniz. Bugün öne geçmeyi, zafer kazanmayı veya özel bir şey başarmayı arzuluyorsunuz. Potansiyel başarıya olan bu vurgu, kendinizi güvende ve motive hissetmenizi sağlar. Özellikle biraz rekabetin sizi ilerlemeye motive etmesiyle, profesyonel uğraşlar için elverişli bir zaman olabilir. Ayrıca hayatınızı yönetmenin benzersiz yollarını keşfetmeye hevesli olabilirsiniz. Sizi ileriye iten bir kaynak keşfedebilirsiniz. Dikkatinizi tamamen çekecek bir şey bulmak heyecan verici olabilir. Şimdi sağlıklı, mutlu bir rekabet teşvik edici olabilir ve hayatınızda yeni bir sayfa açıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızı tek başınıza yönetmeye ve kontrol etmeye çalışsanız da aksilikler çıkıyor. Olaylar üzerinizdeki kontrolünüzü kaybediyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Sabırsız olmayın. İşlerinizin yoluna gireceği bir zaman mutlaka var. Sağlığınızı kontrol ettirin, kendinize odaklanın.

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konuları gündeme gelebilir vehayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 42" R
Ay
Koç
10° 11' 40" R
Merkür
Başak
16° 32' 02" R
Venüs
Terazi
25° 04' 05" R
Mars
Yengeç
08° 20' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 57"
Satürn
Balık
15° 12' 11"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 18"
Lilith
Terazi
09° 02' 46"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>