Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, ufak tefek engellemeler ile karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Mantık dışı adımlar atmadığınız sürece istediklerinize ulaşma şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, beklenmedik adımlar atabilir ve istenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendiniz için doğru olduğunu düşündüğünüz adımlar atmaya çalışın. Çözümlenmesi zor gibi görünen her ne varsa ona odaklanmanız gerekiyor. Dengeli olmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddiyata dayalı konularda istenmeyen sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmamaya odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük planınız değişebilir, bazı işleri ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Bu size kendinize, varsa evcil hayvanlarınıza zaman ayırmak için bir fırsat olabilir. Sağlığınız ve ilişkileriniz konusunda yeni tedbirler almanız gerekebilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygularınızın derinliklerinden gelen sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kendinizi başkalarının yerine koyarak empati kurabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, çevrenizdeki insanlarla daha anlayışlı ve uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Bağlantılarınızı güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ve düşüncelerini açıklamaktan sıkıldığını fark ediyorsun. Bu histen kurtulmak istiyorsun. Kendini yenilemeye kararlısın. Odanda vakit geçirirken bazı eksiklikler gözüne çarpıyor. Alışverişe çıkmaya karar verebilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle uzun konuşmalar yapabilirsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda yeni gündemler, kaynaklar söz konusu olabilir. Becerilerinizi kullanarak bu kaynakları araştırabilir, kullanabilir ve ailenize de destek verebilirsiniz. Stres ve takıntıya dönüşen düşüncelerden kurtulmak, kendinizi ve ilişkilerinizi korumanız noktasında önemli rol oynayabilir.  

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek birya da uğraş söz konusu olabilir. Fiziksel açıdan kendinizi test edebileceğiniz bir gündesiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize daha çok anlayış göstermeniz ve ondan daha çok şey öğrenmeye çalışmanız ilişkinizi daha eğlenceli ve mutlu kılabilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatini toparlaman zorlaşabilir. Bazı konuların gündemini fazlaca meşgul etmesi önem gerektiren mevzuları konuşmanı engelleyebilir. Kendine zaman tanımak ve dikkatini toplamak önemli olacak senin için.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün rutinlerinizde yeterince şey yapmadığınızı veya etkili olmadığınızı hissetmenize neden olan şeyin ne olduğunu düşünün. Kendiniz yerine, başkalarına hizmet etmek ve yardım etmekle çok meşgul olduysanız gün, yardım ve iyileştirme çabalarınızı bir süreliğine kendi ihtiyaçlarınıza yöneltmeniz gerektiğini fark etmenizi sağlar. Ayrıca bugün, insanlar zaman zaman biraz mesafeli veya soğuk görünebilir ancak bu kaygıdan kaynaklanabilir ve gerçek duyguların bir yansıması olması olası değildir. Arkadaşlarınız ve sosyal hayatınızla ilgili düşüncelerinizi ve etkileşimlerinizi ev ve aileyle ilgili sorunlarla dengelemek zor olabilir. İşleri kendi istediğiniz gibi idare etme eğilimine dikkat edin çünkü bu, işleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirebilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınız bugün işe yaramayabilir. Olayların detayına inmemeli, kendinize bir program seçmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken sabit düşüncelerden uzak kalmalısınız. Bugün hata yapmaya açıksınız. Çok dikkatli olmalısınız. .

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partnerinizle, ortağınızla beraber yurt dışı, eğitim, seyahat konularında beraber kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>