Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bilinçlisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun varsa da çözümlemeye çalışmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceğini siz de iyi biliyorsunuz. Daha sabırlı olmaya çalışın.

Size yarar sağlayabilecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. Kontrolün tamamen elinizde bulunma ihtimali var. Şartlar doğrultusunda hareket etmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

Maddiyata dayalı konuları olabildiğince yakından takip etmeye çalışın. Etkin adımlar atma arzunuz var ancak bunu yaparken de sınırlarınızı doğru belirlemelisiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza farklı pencerelerden bakmak isteyebilirsiniz. İçinizden gelen enerjiyi bastırmak yerine nerelerde kullanabileceğinizi araştırmak iyi bir fikir olabilir. Hem psikolojik hem de ekonomik açıdan sizi yükseltecek alışkanlıklar edinmek fiziksel olarak da daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Akrep burcu için sezgilerinizin güçleneceği ve içsel dünyanızla derin bir bağlantı kurabileceğiniz bir gün olacak. Kendinizi daha iyi anlama ve ruhsal olarak gelişme fırsatı bulabilirsiniz. Ani kararlar almaktan kaçının ve sakinliğinizi korumaya özen gösterin. İletişimdeki dengeyi yakalamak ve öfkenizi kontrol altında tutmak önemli olabilir bugün. Etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmek ve yapıcı adımlar atmaya odaklanmak, bugün size olumlu sonuçlar getirebilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Akrep burcuysan, ilişkinde kıskançlık krizleri baş gösterebilir. Sen ne kadar sakin kalmaya çalışsan da partnerinin kavgacı tavrı seni bezdirebilir. İlişkinizi sonlandırmak isteyebilirsin. Evinde yapacağın değişiklik için yakın bir arkadaşından tavsiye alabilirsin. Sorumluklarının bilincinde olmak işlerini kolaylaştıracak.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşamınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Evinizde teknolojik düzenlemeler yapabilir, küçük ev aletleriniz ya da internet altyapınızla ilgilenebilirsiniz. Gelecek vaat etmeyen hiçbir şeyin hayatınızda, evinizde yer kapmasına müsaade etmeyin.  

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortak işlerden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Yaşanan streslerin sonunda maddi getirisi olan konularda gündeme gelebilir. İşlerinizde yeni görevler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda sizden daha bilgili birinden destek alabilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümleyemeyeceğiniz konularda endişe etmeyi bırakacak, özellikle işinizde sadece yapabilirliklerinize odaklanacaksınız.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve romantizm bugün gündemini meşgul edebilir. İnsanlarla arandaki iletişim ve duygu yoğunluğu alacağın kararlarda da etki edecek. O yüzden güzel ve olumlu bir şekilde bu konulara yaklaşman gerekebilir.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün çok cömert uyanmış olabilirsiniz. İlişkisi olmayanın bile havada sevgiyi hissettiği bir gün. Aşktan yana yüzünüzün güldüğü bu dönemde sevdiğiniz kişiye karşı sadakatiniz ön plana çıkıyor. Geçmişte aşktan yara almış olabilirsiniz fakat bu dönemde tüm yaralarınız sarılabilir. Gülümsemek ve kendinize iyi bakmak size bu süreçte çok fayda sağlayacaktır. Şimdi eski hayal kırıklıklarını bir kenara bırakın ve hayata yeniden bir şans verin!

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta oldukça verimli bir konumdasınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Sadece alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Özellikle çevrenizi kırmak istemiyorsanız sözlerinize dikkat etmeli kırıcı olmamalısınız.

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, sağlık veya özel hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi kararsız bırakabilir. Ayrıca iletişime ve özellikle çocuk, aşk, tatil, borsa konularında adımlarınızı sağlam atmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Eğlenceli gezi programları gündeme gelecek. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>