Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hamaratsın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum değişim gösterecek olsa da odaklanmaya çalışmalısınız. Dengeli ve kararlı olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hızlı ve kararlı olmanız gerekebilir.

Mesleki anlamda biraz olsun zorluk yaşanabilir. Fırsatları değerlendirme aşamasında kendinizi toparlamakta zorlanacaksınız. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gereksiz harcamalar, istenmeyen sorunları da beraberinde getirebilir. Daha tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir, kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal zorluklar yaşasanız da bu durumlar size fayda sağlayabilir. Hukuksal konularda dikkatli olun, parayla ilgili konularda ani kararlar vermeyin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için ilişkilerinizde derinlik arayabilirsiniz. Özellikle partnerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İletişimde açık olmak ve karşılıklı anlayışı ön planda tutmak size bugün destek olacaktır. Aynı zamanda kariyer hayatınızda da başkalarının fikirlerine açık olmanız ve işbirliklerine önem vermeniz gerekebilir. Bugün, içgüdülerinize güvenerek hareket etmek sizi olumlu sonuçlara götürebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne sevdiklerinle güzel bir kahvaltı yaparak başlamak isteyebilirsin. Artık büyük düşünüp, büyük hareket etmek istiyorsun. Evli bir Akrep burcuysanız, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Ailesiyle birlikte yaşayanlardansan, kendine yeni bir düzen oluşturabilirsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı projelere ve hobilerinize odaklanmalısınız. Duygusal yoğunluğunuz gözünüzdeki perdeyi kaldırmanızı engelleyebilir. Kendinizi duygusal bir boşlukta hissetmemek adına kendinize yeni seçenekler, gündemler oluşturmanızda fayda var.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Gün içinde finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda değişkenler sizi biraz yorabilir. İlerletmek istediğiniz konularda sıkıntılar olabilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki konularda hedeflerinize yürürken kendinizi iyi planlamalı ve taktik hatası yapmamalısınız.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan biteni algılamak için iki taraflı düşünmen gerekecek. Her olayın iki farklı yüzü olduğunu hatırlamalı ve bir karar almadan önce bu iki tarafı da dikkatle değerlendirmelisin. Bir karar almak için acele etmemen gerekecek bugün.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel bir projeye odaklanmak için motive olmuş durumdasınız. Kişisel çekiciliğiniz yüksek ve kalp meseleleri güçlü. Aşk, ilişki vekonularında güçlü bir dönemdesiniz. Dürüstlük ve alçakgönüllülükle çok şey öğrenebilirsiniz. İş ve pratik konular, ince bir sezgi ve özgüvenle gelişiyor. Bir ilişkide güveni ve samimiyeti geliştirmeniz veya onarmanız gerekiyorsa, bunu yapmak için iyi bir zaman. İnsanlar sizin değerinizi daha fazla fark ediyor. Hak ettiğiniz bu alkışları kabul edin!

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ekonomik anlamda gereksiz riskler almamaya özen gösterin. Arkadaş çevrenizle alakalı beklenmedik konular gündeme gelebilir. Hislerinizi dinleyin. Aklınızdan geçen her şeye inanmayın. Zihninizi susturacak aktiviteler planlayın.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınızda şans sizinle olacak ve finansal konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. İlişkilerinizde gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı bir şekilde ele almayı biliyorsunuz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>