Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Uyarılıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karamsar yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Dengeleri zorlamamak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Koşullara uygun adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisine odaklanın. Kararlılık ortaya koymanız gereken bir gün.

Gelişmeler üzerinde yoğunlaşmakta zorlanmayacaksınız. Odaklanma noktasında beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. Etkin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu durumun size fazladan para harcatmasına müsaade etmemelisiniz. Daha dengeli ve sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tecrübeleriniz sizi tatmin etmiyorsa, istediğiniz yere ulaştırmıyorsa yeni tecrübeler kazanmanın vakti gelmiştir. Vaktinizin pişmanlıkla, gidemediğiniz yerlerin hayaliyle geçirmek iyi bir seçenek değildir. Araştırma yapmak, haklarınızı bilmek ve bunları uygun bir şekilde istemek için bugünü değerlendirin; yeni ile dost olmalısınız.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal ilişkilerinizde derin ve tutkulu bir bağ kurmaya eğilimli olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve isteklerinizi net bir şekilde ifade etme cesaretini bulabilirsiniz. Ancak, karar verirken acele etmemeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamak ve iletişimi güçlendirmek için çaba göstermeniz faydalı olacaktır. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan partnerinle bugünlerde sık sık tartışıyor olabilirsin. Çok geçmeden olayları fazla abarttığını fark edebilirsin. İlişkinizi daha fazla yıpratmak istemeyeceksin. Son günlerde maddi harcamaların artabilir. Bu konu hakkında ailen sana maddi konularla ilgili uyarılarda bulunabilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin yoğunluğunu kağıda, kaleme, suya aktarabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler ya da su sporları, deniz kenarı gibi seçenekler size iyi gelebilir. Düşüncelerinizi düzenlemek, aklınızda ve hayatınızda yer açacağınız konular için kolaylık sağlayacaktır.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitim konularında yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekebilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü daha anlayışlı geçirmek sizlerin de doğasına yansıyabilir. Ekibinizin enerjisini de yükselterek çevrenizdeki herkesi kolayca kendi ruh halinize çekebilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzel haberler alabilir ve daha rahat olabilirsin. Bir süredir beklediğin haberleri almak kendini çok daha iyi hissetmene vesile olacak. Sakin ve huzurlu bir gün geçirebilir ve güzel konulara odaklanabilirsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başarılarınız veya işinizle ilgili güvenlik duygularınızı artırıyor. Hedeflerinize ulaşmak için maddi kaynaklar ve teknikler üzerinde ustalaşmayı hedeflemek doğru hissettirir. Şimdi amaç veya misyon duygunuzda bir artış olabilir. Artan bir sorumluluk pozisyonunda olabilirsiniz ve bu rolü iyi üstleniyorsunuz. İlişki hedeflerinizi uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu hale getiriyorsunuz. Bugün kendinize bazı hatalar yapma izni vermek üzerinizdeki yükleri biraz olsun hafifletebilir. Kendinize en az başkalarına karşı olduğunuz kadar şefkatli olmayı hedefleyin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Tepkisel davranışlarına da hedefsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya hukuksal konularda otoritelerden desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman, kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

1 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>