Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İş Hayatın Hareketleniyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha hassas etkiler alıyorsunuz ve bu da ilişkinizi gereğinden fazla sahiplenebileceğiniz anlamına gelmekte. Birlikte olduğunuz kişi, gün içerisinde sizin tersinize davranacak olursa da moral bozukluğu ve can sıkıcı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gelişen olayları daha yakından takip etmeniz gerekmekte.

Kararsızlık yaşadığınız konuların hala daha belirsizliğini koruyor olması tadınızın kaçmasına neden olabilir. Ağır hareket ediyorsunuz ve bu da sorumluluklarınızı zamanında yerine getiremeyeceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca,birliği içerisinde olduğunuz kişilerin de zaman zaman vurdumduymaz davranması sinirlenmenize neden olabilir.

Finansal durumunuzla ilgili konularda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gelir ve gider arasında denge kurmakta zorlanabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Her açıdan daha dengeli olmanız gereken bir gün sizi beklemekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dini ve insani değerlere kafa yorabilirsiniz. Bazı sorularınıza cevap bulmak adına araştırmalar yapabilir, doğruyu yanlışı anlamaya çalışabilirsiniz. Bir yol seçmeden, bir karar vermeden önce tüm soru işaretlerinden, olumsuz etkilerden uzaklaşmak adına bugünü bilgiyle ve bilgili insanlarla geçirmek iyi hissettirecektir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygularınızı daha fazla dışa vurmanız gerekebilir. İçinde bulunduğunuz durumu net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca, sabırlı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Önemli kararlar almadan önce iyi düşünün ve hislerinize kulak verin. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlü tutmak için çaba sarfetmelisiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan Akrep burcuysan, uzun zamandır hayalini kurduğunteklifini alabilirsin. Kariyerini en iyi şekilde şekillendirmek isteyeceksin. Özgeçmişini yeniden düzenliyorsun. Akşam yemeği için arkadaşınla plan yapmak isteyebilirsin. Edeceğiniz uzun sohbetlerle çok güzel bir akşam geçiriyorsun.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın akışını gözden geçirin ve yeni yollar keşfedin. Olumsuzluklara takılıp kalmadan seçeneklerinizi değerlendirmenizde fayda var. Stresi kontrol ettiğinizde hayatınızda belirleyici olacak farklı duygulara ve konulara yer açmış olacaksınız.  

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde yaşananlar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeye yetişme hali gün sonunda yorgun olmanıza neden olabilir ancak bir şeyler istediğiniz gibi geliştiği için koşturacaksınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hiç beklemediğin yerlerden sana destek gelebilir. İnsanlarla arandaki iletişimde bir değişim yaşanabilir. Etrafındaki insanları görmezden gelmek yerine herkesle güzel bir muhabbete girmelisin bugün.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bakış açıları kazanıyorsunuz. Başkalarıyla fikir, beceri ve bilgi paylaşmak size ilham veriyor. Meşgul olmak ve projelerinizi ilerletmek için motive hissediyorsunuz. Zorlukları ilgi çekici buluyorsunuz ve bunlarla başa çıkmak için enerjiniz yüksek. Arkadaşlarınızla iletişim kurmak ve onların desteğini almak size iyi gelecektir. Bu etkileşimler, sizi desteklenmiş ve neşeli hissettirebilir. Üretken bir zihin çerçevesindesiniz ve bu, projelerinizi başarılı bir şekilde ilerletmenize yardımcı olacaktır. Günün enerjisini doğru kullanarak, önemli başarılar elde edebilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Önceçabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacaktır. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak kendinizi enerjik ve iyi hissedebilirsiniz. Partner veya ortağınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ketum davranışlarınız altında gizli planların ve önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumlulukları tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. İkili ilişkilerinizde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>