Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Empati Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekmekte. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak ön planda olmak istiyorsunuz. Bu konuda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun hareket edemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

Finansal konulara olan bakış açınız değişiklik göstermeye başlıyor. İstediklerinize ulaşmak için beklemede kalmaya çalışın. Dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanıştığınız insanlar da rızkınızın bir parçasıdır. Bugün yapacağınız görüşmelerde bunun anlamını daha iyi fark edebilirsiniz. Hayatınızda bir noktaya gitmek isterken sizi destekleyen insanlarla olan bağınızı önemsemelisiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi kendinizle ilgili kararlar vermek konusunda daha güçlü hissedebilirsiniz. Daha önce ertelediğiniz ya da atlamak istediğiniz konuları ele almak için cesaretli olabilirsiniz. Ayrıca, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz ve kendinizi ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. İlişkilerinizde de daha özgür ve bağımsız hissedebilirsiniz. Ancak, aşırı özgüven veya egoya kapılma eğilimi gösterebilirsiniz. Empati yapmayı ve başkalarının da duygularını anlamaya çalışmayı unutmayın. İyi bir denge kurmak sizin için önemli olacaktır.Umarım bu günlük burç yorumu size yardımcı olur. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın tuhaf ve karmaşık olaylar karşısında sakinliğini korumaya çalışıyorsun. Karşındaki kişileri eleştirmek yerine daha empati kurmayı tercih ediyorsun. Karşındakini anlamaya çalışmak seni bir adım öne çıkaracak. İnternetten aldığın eşyaların geç gelmesi canını sıkabilir. Müşteri temsilcileriyle uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizde bir değişim başlatmak isteyebilirsiniz. Hazır istiyorken neden olmadığına kafa yormak sizi geri plana düşürür. Çünkü sizin hazır olmanız kadar şartların da buna hazır olması gerekir; acele kararlardan kaçının.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Duygusal olarak değişikliklere açık olmalısınız. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konulara karşı temkinli olmalısınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi manevi sürprizler, anlaşmalar veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek popülaritenizi arttıracaktır.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi başına vakit geçirmek isteyeceğin bir gün. Evinde, sakince, huzurlu bir şekilde vakit öldürmek isteyeceksin. Bu zaman içerisinde etrafındaki negatif enerjiden kurtulmak için biraz temizlik yapabilirsin.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilgi toplamayı hedefleyin ancak neyin yararlı olduğunu ve neyin göz ardı edilebileceğini veya bırakılabileceğini sıralamak için zaman ayırın. Bugün ilerleyen saatlerde başa çıkmanız gereken gecikmeler olabilir ve bugün çeşitli noktalarda dikkat dağıtıcı şeyler veya huzursuzluklarla mücadele ediyor olabilirsiniz. Bu nedenle, ilerlemeden önce halletmeniz gereken bazı yarım kalmış işleriniz olduğundan, temponuzu ayarlamanız önemlidir. Gecikmelerle karşılaşabilirsiniz ancak bu yavaşlamalar size bir şeyleri yeniden ayarlama şansı verebilir. Günümüzde anlaşmazlıklar temelde yatan rekabetten kaynaklanmaktadır. Belirli planları paylaşmak için henüz çok erken olabilir. Paylaşmadan önce olgunlaşmalarına izin vermek motivasyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Senden çıkan enerji yine sana gelir. Kıskançlık, dedikodu, gerginlik, kavga ve ağız dalaşı kontrolsüz enerjilerden bazılarıdır. Sen hep sevgide kal bu yüzden. Aurandan yayılan enerjileri yönetebilirsin. Bir an bile gücünü kaybetme bugün.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha bilinçli olmalısınız. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken tedbiri de elden bırakmamanız gerekiyor. Aktif adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde her şeyi istediğiniz gibi olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili vermeniz gereken kararda, her tür duygusallıktan arınıp mantıklı davranmanız gerekiyor. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Çalışma azminiz oldukça yüksek. Yine de yaratıcılığınızı ortaya koyamadığınıza inanıyorsunuz. Birtakım taleplerden kaçınmanız gerekiyor. İstediğiniz yetkilerin sizi daha başarılı kılacağını anlatabilmelisiniz. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>