Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yapıcı Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Değişim gösteren şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

Daha sabırlı olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Dengeleri çok fazla zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerlemek için kendinize yatırım yapın. İş ve sosyal yaşamınızda bir şeyler sizi tatmin etmiyorsa, soruna değil bunun çözümüne odaklanın. Fedakarlık etmek bazen gereklidir, ancak bunun da bir sınırı olduğunu unutmayın.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sizin için oldukça pozitif bir gün olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve çevrenizle iletişim kurmakta kolaylık yaşayacaksınız. İş hayatınızda başarılar elde edebilir ve projelerinizi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise önemli gelişmeler yaşanabilir. Keyifli ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi daha özgür ve hafif hissetmek için yeni hobiler keşfetmek veya sevdiklerinizle zaman geçirmek iyi bir seçenek olabilir. Unutmayın, bugün size olumlu etkileri olan kararlar almak için iyi bir gün olabilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurma planı olan bir Aslan burcuysan,birliği yapmak ve ortak hedefleri paylaşmak tatmin edici olabilir. Eski bir arkadaşlığı yeniden hayata döndürme konusunda yapıcı bir adım atabilirsin. Evlilik hazırlığı içerisinde olanlardansan, ailelerinizin uyumlu olmadığına kanaat getirebilirsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluk hissiniz ağır basabilir. Bu yüzden kırıcı söylemler ve davranışların tuzağına daha kolay düşebilirsiniz. Sakin, yalnız zaman geçirmek sinirlerinizi yatıştırmanızı sağlayacaktır.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar açığa çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu bakabilirsiniz. Akşam saatlerini evinizde sevdiklerinizle geçirebilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu ya da olumsuz anlamda çabanızın dikkat çekeceği tesirler altındasınız. Sabırlı olun. İsteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seni sıkan mevzulardan kurtularak kendini daha iyi hissedeceksin. Bazı konularda kendine güvenin artacak ve geleceğini daha iyi bir gözle görebileceksin. Yeni şeyler hedeflemen ve kendin için yeni planlar yapabilirsin bugün.

31 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan,ve pratik konular sizi şimdi oldukça güçlendiriyor. Başkalarının ne istediğini doğal bir şekilde hissederek ve eylemlerinize güvenerek bir avantaj elde edebilirsiniz. Fikirler değerlidir; en iyi sonuçları elde etmek için yavaş yavaş gelişmelerine izin verin. Yine de gün ilerledikçe motivasyon seviyelerinizde geçici bir düşüş yaşayabilirsiniz. Bugünlerde işlerinizi halletmeye yönelik güçlü hırslarınıza rağmen, dikkatinizin dağılmasına kolayca yenik düşebilirsiniz. İşinize daha üretken ve faydalı bir şekilde geri dönmek için perspektif kazanmak veya biraz ara vermenin veya duygusal olarak tazelenmenin yollarını bulmak için geri adım atmanız gerekebilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Herkesle aranızı iyi tutmak istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ayrıca, her şeyin altında bir şey aramaktan da vaz geçmeniz gerekiyor.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler ön plana çıkabilir. Partnerinizle beraber güzel kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiyle ilgili eksik kalmış bazı şeylerin varlığı, günden güne kendini hissettiriyor. Karşılıklı beslenen güvensizlikler açık tartışmaları getirebilir. Bazı kararlara zorlanabilirsiniz. Bu zorlamalar karşısında iradi tavırlar, sizi olumsuz etkilenmelerden kurtaracak. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Başağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>