Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda olmadık tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atmanın bugünlerde oldukça önemli olduğunu unutmayın.

Özgürce hareket etmek isteyecek ve hiçbir şeyin sizi kısıtlamasına müsaade etmeyeceksiniz. Harekete geçmek için uygun zamandasınız. koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçmadığınız sürece her şey daha güzel olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı problemler yaşadığınız için aranızın açıldığı kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Bu durumu düzeltmenin hayatlarınıza olumlu etkisi olacaksa çabaya değerdir. Ancak toksikleştiren, manipüle eden, motivasyonunuzu düşüren bir ilişkiyi yeniden uyandırmak farklı ve daha büyük problemler yaşamanıza neden olabilir; detayları gözardı etmeyin.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Hem insanlarla iletişiminiz hem de sosyal ilişkileriniz oldukça iyidir ve başkalarının dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Yaratıcılığınızı sergilemek için mükemmel bir gün olabilir ve projelerinize odaklanmak için iyi bir motivasyon bulabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmamaya ve sabırlı olmaya özen göstermeniz önemlidir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için adımlar atmak için doğru zamanı bekleyin. Ayrıca, kendinizi aşırıya kaçmaktan ve başkalarını göz ardı etmekten kaçınmanız da önemlidir. Sağlık konularında da dikkatli olmanız gerekebilir ve istirahat etmeyi ihmal etmemeniz önerilir.Umarım bu burç yorumu size yardımcı olur!

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, ilişkinde monotonluktan sıkıldığını fark edeceksin. İlişkindeki rutinleri geride bırakmak istiyorsun. Yakın çevrende çok garip, gizli diyalogların olduğunu öğrenebilirsin. Konuşmaların farklı bir boyuta geçmesi seni epey şaşırtacak. Çevreni sorgulamaya başlıyorsun.

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik beklentilerinizin olması sizi bunların gereklerini yapmaya daha çok itebilir. Yanılsamaların, duygusal krizlerin odağından çıkmak için kendinize bu yönde yeni hedefler koyabilirsiniz. Olayları ve insanları anlama, kabul etme biçiminiz değişiyor. 

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Tartışmalardan uzak durun.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızdaki uzun süredir devam eden iniş ve çıkışlar dengeye oturabilir. Sunum gibi projelerinizi gerçekleştirmek için de uygun bir gün.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinde bazı değişikliklere gidebilirsin bugün. Gözüne kötü gelen yerleri tekrar dekore etmek veya yeni eşyalar almak isteyebilirsin. Aklına hemen para harcamak gelmesin, bazı şeyleri yaratıcılığın ile çok daha güzel halledebilirsin.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün geçmişe takılıp kalma, hızlı ilerlemeyi kolaylaştırma veya yeni yöntemler deneme eğiliminde değilsiniz. Üretkenlik için iyi bir yerdesiniz, yaratıcı ve ilerici ruhunuz parlıyor. Bunlar özellikle işinizde veya sağlığınızda belirgindir. Bir motivasyon veya enerji patlaması sizi yeni bir şeye teşvik edebilir. Geçmişte gözden kaçırmış olabileceğiniz bir görevin üstesinden gelmek için gereken özgüvene sahipsiniz ve ayrıca evdeki işleriniz, zihninizi etkili bir şekilde temizleyerek ve ruh halinizi iyileştirerek, stresi azaltmanıza ve stresten kurtulmanıza yardımcı olabilir. Şu anda kalıpların dışında düşünmek oldukça işe yarıyor. Yaptığınız her şeyde yenilikçiliğiniz ve benzersiz kişisel tarzınız ön planda olabilir.

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Hızlı ve sert bir dil kullanmayı tercih ediyorsunuz. Sarf edecek olduğunuz her sözün önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Zaman zaman etrafınızdaki insanlardan ters tepkiler alabilirsiniz. Ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımların da her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini unutmayın.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda ve sağlık alanlarında sorunlara dikkat. Gününüz harika geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde her iki tarafın da fazla alınganlık yapması gereksiz endişelere neden oluyor. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Son zamanlarda meslek yaşantınızda biraz gevşek davranıyorsunuz, fakat bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin merakla beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz. Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi?

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>