Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlar Çözüme Kavuşuyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz gibi olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortaklaşa kararlar alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluğu tek başınıza almak yerine paylaşmayı deneyebilirsiniz. Hemyükünüz azalabilir hem de yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Hayatınızı geliştirecek ve bir adım ileriye taşıyacak her şeye açık olun.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güçlü bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Kendinizi daha hırslı ve kararlı hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi doğru yönlendirmek, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmaya motive olmanıza yardımcı olabilir. Kendinize olan güveniniz artabilir ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak, abartılı davranmamaya dikkat etmelisiniz. Diğer insanların duygularını göz ardı etmek yerine, onlarla empati kurmak önemlidir. İletişim ve işbirliği becerilerinizi kullanarak, ortak projelerde başarılı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek de bugün size iyi gelebilir. Sağlık konularında ise biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Vücudunuzun sinyallerini dinlemeli ve gerektiğinde dinlenmelisiniz. Umarım bugün size pozitif bir deneyim yaşatır.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sade bir kahve eşliğinde bir başlangıç yapabilirsin. Evliliğinde problemleri olan bir Aslan burcuysan, eşinle yaşadığın sorunlarla ilgili konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Eşinin ılımlı tavrı fazlasıyla hoşuna gidecek. Maddi anlamda yeni yatırımlara göz kırpabilirsin. Soğuk algınlığına dikkat!

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde bir elemeye gidebilirsiniz. Amacınızı unutturan, hayatınızı zorlaştıran ve sizi olumsuz etkileyen bir şeyler olduğunu fark ettiğinizde buna kayıtsız kalmamalısınız. İnsan ilişkileri konusunda öğrenmeniz gereken bir şeyler olabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işleri ailenizin de onayladığını görmek sizi rahatlatacak. Ailevi konularda hayatınızda bir takım bolluk, bereket ve mutluluklar söz konusu olacak.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşka açık olacağın bir gün. Yeni bir insan ile tanışmak veya sevdiğin kişi ile vakit geçirmek için ayrı bir istek duyabilirsin. Hiç farkına varmadan aşk ayaklarını yerden kesebilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünün etkileriyle, özellikle işiniz, alışkanlıklarınız, ev işleriniz, sağlığınız ve günlük yaşamınızla ilgili hedeflerinize ulaşmak için yeni yöntemler keşfedebilirsiniz. Seçeneklerinizi zihinsel olarak keşfetmek çok yararlı olabilir. İleriye doğru bir yol görebilirsiniz, ilerleme ve iyileştirmeler yapmak için kesinlikle keskin bir gözünüz var. Fikirler veya haberler, sağlık veya işle ilgili konularda iyimserliğinizi artırabilir, belki de becerilerinizi geliştirmeniz için size ilham verebilir. Eğer işleri taze ve rutin dışı tutmanın yollarını bulabilirseniz, daha güçlü özgürlük ve iyimserlik duygularının tadını çıkaracaksınız. Olumlu eleştiriler ön planda olabilir!

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, burcunuzda bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa biraz daha esnek olmalı ve kendinizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, para, kazançlarınızla önemli avantajlı durumlar gerçekleşebilir. Sağlıkla ilgili sorunlarınız çözülebilir. Ancak harcamalara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği birarada yaşatmaktan vazgeçin. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. İş hayatınızda inisiyatifinizi kullanarak bir karar almanız gerekebilir. Gerginliğe hazır olun. Bir süre sonra aldığınız kararın pozitif etkilerini görmek, sizi çok sevindirecek. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>