Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Somut Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çözümsüz gibi görünen sorunların yavaş yavaş çözülmeye başladığını hissedeceksiniz. kendinizi her açıdan daha mutlu ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. Pozitif düşünceler içerisine girebileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansınız var. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün. Abartıdan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık ortamlarda yaşayan ya da çalışan biri iseniz ikili ilişkilerde birçok tecrübe edinebilirsiniz. Bugün bu tecrübeleri düşünerek buradan neler çıkarabileceğinizi, nasıl bir ağ oluşturabileceğinizi planlayabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Aslan burcu için güzel bir gün olabilir. İçinizdeki kendine güven duygusu ve liderlik yetenekleri ön plana çıkabilir. Kendinize olan güveninizle, projelerinizi başarıyla tamamlayabilir ve etrafınızdaki insanlara ilham verebilirsiniz. Ancak, bazen aşırı özgüveninizi kontrol etmek önemlidir, çünkü bunun başkaları üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Bu yüzden, işbirliği yapmaya ve başkalarına açık olmaya özen göstermenizde fayda var. Bugün, yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar da çıkabilir. Özetle, bugün size başarı getirecek bir güne hoş geldiniz!

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Aslan burcuysan dün gece geç uyuman sabah erken kalkmanı zorlaştırabilir. Bir kahve yapıp ayılmak isteyeceksin. Ayrı eve çıkmak isteyen bir Aslan burcuysan ev araştırmalarına başlayabilirsin. Kira fiyatları, bu düşünceni ertelemene neden olabilir. Akşam saatlerinde eski bir arkadaşınla karşılaşman, seni geçmişe götürecek.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı fikirde olmadığınız kişilerle zıtlaşmamak için saygıda kusur etmemeye çalışabilirsiniz. Ancak bunun sınırını bilemediğinizde, sessiz kaldığınızda ve farklı bir görüş olabileceği ihtimalini düşünmediğinizde kendinize ayıp edebilirsiniz. Birine ya da bir şeye olan bağlılığınızı bu fikir üzerinden yeniden değerlendirmelisiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi götürebiliyorken yorgunluktan dolayı bir anda her şeyden vazgeçebilirsiniz. Vazgeçmek yerine yarıda bırakıp, dinlenip devam etmenizde fayda olacaktır.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatındaki bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlayacağın bir gün. Ayrıca kafanı sıkan bazı konularda daha sağlam adımlar atmak isteği duyabilirsin bugün. Yapacağın planlar ve etrafında olup biteni daha iyi anlaman seni başarıya götürecek.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bir projeyi ele almak için iyi bir enerji sizinle. Sabır ve hoşgörüyle yaklaşmak en iyisidir. Gün, sizive sağlık alanında zorlamaya devam ediyor ve zaman zaman bunu abartma eğiliminde olsanız da bugünkü hızınızı ayarlamanıza yardımcı oluyor. Yaptığınız her şeye daha fazla odaklanma, kararlılık ve güç katma yeteneğine sahip görünüyorsunuz. Başarı ve uzun vadeli sonuçlar için sağlam bir potansiyele sahipsiniz ve hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek konusunda güçlü bir zorunluluk hissedebilirsiniz. Destek, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızdadır. Bugün eylemler kelimelerden daha yüksek sesle ve daha net konuşuyor.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı güven duygusuna bağlı ilişkilerinizin gündem kazanmasıyla, kendinizi daha rahat ve esnek hissediyorsunuz. Karşı cins ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışı verişi içinde olacaksınız. Gizliliği tercih ediyorsunuz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlarla aranızı iyi tutmanın yollarını aramalısınız. Her açıdan mükemmel enerjilere sahipsiniz ve bu da istenmeyen tüm sorunların geride kalabileceği anlamına geliyor. Bakış açınızı değiştirmeyi başarabildiğiniz sürece her türlü olumsuzluğu geride bırakabilirsiniz. Kararlı olmanız gereken bir gün.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin dikkatini çekmek için boşuna uğraşmayın. O sizi çoktan fark etti ve sizin adım atmanızı bekliyor. İşle ilgili planlarınızın başarısızlığa uğraması sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Başka hedeflere yönelin! Belki de sizin gibi düşünen biri ile tanışabilirsiniz. Heyecanlanmayın, sadece sabırlı olun. Önümüzdeki günler sizi müjdeli haberler bekliyor. Ani ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız iyi olur. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>