Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hassas etkiler alıyorsunuz ve bu da birlikteliğinize olan bakış açınızın büyük ölçüde değişim gösterebileceği anlamına gelmekte. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

Önceliklerinizi belirleme konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sorunların son bulmasıyla beraber kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Maddiyatla ilgili bazı gecikmeler yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kabınıza sığmadığınızda buna düşman olmak yerine kabı değiştirmeyi, kendi duruşunuzu gözden geçirmeyi deneyebilirsiniz. Hayatınızda böyle hissettiren durumlar ve insanlar karşısında da aynı işlemi uygulamanızda fayda var. Aile sırlarını paylaşacağınız kişileri doğru seçmek, ilerleyen günlerde bu sırların farklı yere yayılmasını engelleyecektir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik bir gün olacak. Kendinizi daha hevesli ve motivasyonlu hissedeceksiniz. İçsel gücünüzü kullanarak istediğiniz hedeflere odaklanabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yükseliyor ve kararlarınızda daha cesur olabileceksiniz. İletişim becerileriniz de güçlü olacak, bu yüzden insanlarla işbirliği yapmak veya projelerde liderlik etmek için uygun bir gün olabilir. Fakat aşırı özgüvene kapılmamaya dikkat etmelisiniz, çünkü bazen başkalarının fikirlerini ve ihtiyaçlarını da dinlemek önemlidir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Aslan burcuysan, CV’nde bazı düzenlemeler, eklemeler, çıkarmalar yapabilirsin. Çocukları olanlardansan, gündelik koşuşturmalardan eşinle birbirinize çok fazla vakit ayıramadığınızı fark edebilirsin. Eşin ile paylaşımlarını arttırmak adına harekete geçeceksin. Telefonunu veya bilgisayarını yedeklenmende fayda var gibi görünüyor.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi başkalarının söylediklerine göre şekillendirmediğiniz gibi karşınızdaki kişiden de bunu beklememelisiniz. Bu size, dikte etmeye çalıştığınız fikirlerinizi ve davranışlarınızı dizginlemek konusunda bir işaret olabilir. Alanınızda kalın ve sizinle ilgili olmayan durumlarla zaman geçirmeyin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi eve ailevi konulara daha fazla verebilirsiniz. Parasal konularda daha mantıklı düşünmeye çalışmalısınız.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı güzellikler uzun uğraşıların ardından gelebilir. Oysa sizler sabırsız ve aceleci davranıyorsunuz. Kendinizle çelişmemek için öncelikle iyimser düşünmelisiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaptığın işe daha tutkulu şekilde sarılman mümkün olabilir. Daha gerçekçi hayaller kurarak hedefine yaklaşmaya çalışmak ve pratik olmak işlere güzel bir gerçeklik katacak. Dört elle sarıldığın her şeyden başarıyla çıkacaksın bugün.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda perde arkasında ve duygusal düzeyde çok şey oluyor. Nihayet dikkatinizi dağıtan şeyleri ortadan kaldırmanın ve kendinize zaman ayırmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tanıdık ortamlarda rahatlık bulabilirsiniz ve bu, ev ve aile meseleleri için iyi bir zaman olabilir. Duygusal olarak deşarj olmak için her fırsatı değerlendirin ve eğer evinizi veya çalışma alanınızı düzenlemenin faydasını görüyorsanız, o zaman bu, bunu yapmak için enerji verici bir zaman olabilir. Başkalarıyla bağlantınız, işiniz ve motivasyon depolarınız güçlendikçe çok daha etkili olabilirsiniz. Kendinizden biraz emin olamadığınız veya olayları güvensizlik veya korku açısından algıladığınız için, düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamanız daha iyi olabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz. Partnerinize kızmaktan vazgeçin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile konularında sorunlar gerçekleşebilir. Kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>