Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ani Kararlara Dikkat Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizden yana yaşadığınız sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde pek sorun yaşanmayacak. Kontrollü olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak daha aktifsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşmakta zorluk yaşamayacak olmanız da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya özen gösterin. Fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınızla ya da sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek iyi hissettirebilir. Zamanın farklı bir akışı olduğunu görmeye ihtiyacınız olabilir. Ancak bu ihtiyacı yaşamadan, izin vermeden fark etmeniz zor olacaktır; bugün bu zorluğa düşmek yerine kalbinizi, sizi destekleyenleri düşünmenizde fayda var.

9 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için olumlu bir gün olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve etrafınızdaki insanları etkilemekte başarılı olabilirsiniz. İş hayatınızda liderlik özelliklerinizi kullanabilir ve projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınızı da ön plana çıkarabilir ve sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal ve bedensel olarak da kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik bir gün geçirebilir, partnerinizle duygusal bir bağ kurabilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkisi yeni başlamış bir Aslan burcuysan, kafanda netleşmeyen konular yavaş yavaş çözüme kavuşabilir. Bu durum partnerinle aranızdaki bağın güçlenmesine neden olacak. İşinden memnun olmayanlardansan, hızlı kararlar almamaya özen göstermelisin. Bir anlık öfke, geri dönülemez sonuçlara götürebilir.

9 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Destek vermek isterken dozunu kaçırmış ve bunu bir göreve dönüştürmüş olabilirsiniz. Hem bireysel hem çevresel etkiler söz konusu olabilir ancak bu yüzden kendinizi suçlamamalısınız. Davranışlarınızın ve harcamalarınızın amacına uygun ve doğru sınırda kalması için bugün ilişkilerinizi, işbirliklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmeyi deneyin. 

9 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda engelleri açmak isteyebilirsiniz. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli haberler alarak geleceğe umutla bakabilirsiniz. Mesleki konularda çabalarınızın görüldüğünü ve taktir edildiğini bilmek içinizi ferahlatabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında görmeyi beklemediğin insanlar sana çok güzel enerjiler verecek. Farklı insanlardan alacağın güzel fikirler ve daha önceden üstünde emek harcadığın konular çok güzel bir şekle bürünebilir. Eyleme geçmek için güzel bir gün.

9 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeyler yaratmak ve bunu başkalarıyla paylaşmak her zamankinden daha tatmin edici olabilir. Yaratıcı ve ilgi çekici görevlere odaklanırsanız veya bir şekilde kalbinizin sesini dinlerseniz muhtemelen daha fazlasını başaracaksınız. Yine de düşünmek bazen enerji vermek yerine enerjinizi tüketebilir. Şimdilik sınırları veya başkalarının duygularını anlamak pek kolay değildir. Bugün ilerleyen saatlerde bazı küçük sorunlar yaşanabilir. Günlük rutininizin, işinizin veya diğer işlerinizin takdir edilmesi zor olabilir. İnsanlar emeklerinize değer vermiyorsa bunu artık daha güçlü hissediyorsunuz. Nitekim, alkışlanmadığınız yerden uzaklaştığınız sürece bu sizin için iyi bile olabilir!

9 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelecektir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemeli ve çevrenize çok daha fazla şans vermelisiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

9 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal alanda düzenleme yapmanız gerekebilir. Gününüz güzel geçsin.

9 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Parasal konulara yönelik harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir.

9 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>