Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha temkinli olmaya çalışın. Hedeflediğiniz huzur ve mutluluk aslında çok uzağınızda değil. Biraz düzenleme ve ortak noktada buluşmayla her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal olarak biraz daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşunuza gitmeyen ya da zorlandığınızı düşündüğünüz durumlar karşısında bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizin iç sesine tercüman olun. Birbirinizi dinlemek ve anlamak, ortak bir noktada buluşup yaşantınız için harekete geçmenizi kolaylaştıracaktır.

7 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize ve yeteneklerinize olan güvenden dolayı kendinizi daha özgüvenli hissedeceksiniz. İsteklerinizi daha net bir şekilde ifade etmek ve liderlik yeteneklerinizi sergilemek için iyi bir gün olabilir. Ancak, egonuzun sizi yönlendirmesine izin vermemeniz önemlidir. Başkalarının fikirlerine ve görüşlerine açık olmak, iletişimde daha başarılı olmanızı sağlayabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak da bugün için iyi bir seçenek olabilir. Kendinize olan güveniniz, ilişkilerinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir.

7 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnız kalmanın sana daha iyi geleceğini düşünebilirsin. Arkadaşlarından gelen aramalara ve mesajlara cevap vermek istemiyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, ilişkinizdeki problemleri arkadaşınla paylaşmak isteyebilirsin. Bir karar alırken aceleci davranmamaya özen göstermelisin. Sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın.

7 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoşunuza gitmeyen ya da zorlandığınızı düşündüğünüz durumlar karşısında bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizin iç sesine tercüman olun. Birbirinizi dinlemek ve anlamak, ortak bir noktada buluşup yaşantınız için harekete geçmenizi kolaylaştıracaktır.

7 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda ya da evde beklenmedik durumlar yüzünden bazı huzursuzluklar gündeme gelebilir. Ne yapmak istediğinizi daha iyi karar vermelisiniz.

7 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. İş konusunda çok fazla hevesiniz olmamakla beraber disiplininizi bir kez daha ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz.

7 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili işler seni fazlasıyla meşgul edebilir bu aralar. Özellikle de bugün olası sorunlarla ilgilenmek için hazırlıklı olmakta fayda var. Temizlik ya da düzen konularını geciktirmemek ileride daha rahat etmeni sağlayabilir.

7 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kişisel yaşamınızda çok şey oluyor. Sorun çözmek ve iyileştirmeler yapmak için iyi bir zaman. Bugünün enerjileri, aile de dahil olmak üzere daha samimi ilişkileriniz için iyidir ancak dışarıdan gelen sürprizler programınızı bozabilir veya bazı noktalarda kendinizi biraz gergin hissetmenize neden olabilir. Yine de ister yakın sevdiklerinizle olan etkileşimlerinizde denge arayarak, ister ev ortamınıza uyum ve denge duygusu yaratan sanatsal dokunuşlar ekleyerek evde daha fazla uyum yaratmaya odaklanmak, kararlıysanız başarılı olabilir. Dışarıdan gelen taleplerden kaynaklanan gerginliklerin aksama süresini etkilemesine izin vermemeye çalışın.

7 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız.. Geliştireceğiniz yeni projeleriniz için, size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir. Aklınızı doğru kullanabilmelisiniz.

7 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

7 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi bütün sorunların çözülüyor. Enerjiler tıkandığı zaman evren çözümü kendiliğinden yapar. Çünkü enerjilerin akışta kalması gerekiyor. Mutlu bir sonuca ulaşacaksın. Başarıya yol açacak yeni parlak fikirler var, kendine güven.

7 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Ofiste hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı da köreltebilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artıyor. Uzun süredir planladığınız alışverişi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hastalığınızı görmezlikten gelmeyin.

7 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>