Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişten Ders Çıkartıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdan yana sizi zorlayabilecek bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için harekete geçmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermelisiniz. Bakış açınızdan doğru anlamda yararlanmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Ödemelerle ilgili bazı aksaklıklar yaşanabilir. Tam olarak istediğiniz adımları atamayacaksınız ancak yine de her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanı iyi kullanmakta zorlandığınız anlar yaşayabilirsiniz. Daha sakin ve planlı olmaya çalışmak bu konuda işinizi kolaylaştırabilir. Bir defter edinmek, birhayatınız olmasa bile günü nasıl geçireceğinizi yazmak ve buna sadık kalmaya çalışmak daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, bugün Aslan burcu için enerji ve motivasyon yüksek olabilir. Cesaretiniz ve liderlik özellikleriniz bugün öne çıkabilir. Kendinizi öne çıkarmanız gereken durumlar olabilir ve başarı elde etmek için güçlü bir iradeye sahip olmanız önemli olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak, çevrenizdeki insanları etkileme ve yönlendirme gücünüz yüksek olabilir. Ancak, kontrolcü tavırlarınıza dikkat etmeniz önemli olabilir. Farklı fikirleri ve perspektifleri de dinlemeye ve anlamaya açık olmanız önemli olacaktır. İlişkilerinizde ise şefkatli ve cömert davranmanız önemli olabilir. Sevdiklerinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışın ve onlara desteğinizi hissettirin. Bugün keyif alacağınız etkinliklere yönelebilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, alacağın ortaklık teklifine sıcak bakmayabilirsin. Geçmiş deneyimlerin gözünün önüne gelecek. Ailende uzun süredir sağlık problemi yaşayan bir kişi varsa, mutlu bir haber alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, oldukça etkileneceğin bir kişiyle tanışabilirsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlar hakkında yanılmadığınızı görebilirsiniz. Gardınızı düşürün ve yolunuza devam edin. Herkesin kafa yormayı hak etmediğini bir kez anladığınızda bunun devamını getirmeniz daha kolay olacaktır. İçinizdeki iyiliği ve bunu yansıtma isteğini sizden uzaklaştıran hiçbir şeye ilgi göstermeyin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve mesleki konularda da başarılarınız fark edilmesini istediğiniz kişiler tarafından fark edilebilir. Sempatik görüntünüz herkesin olumlu yönde ilgisini çekebilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı etkiler seni biraz zorlayabilir. Ancak yaşanan durumları kendine bir hakaret olarak algılamaman gerekecek. Her şeyi kişisel algılamaman daha iyi olabilir. Mantıklı hareket etmek adına daha fazlasını yapabilirsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün erken saatlerde çözülmesi gereken karışık sinyaller olabilir ve ayrıca iş-yaşam dengenizi yönetmek konusunda da sorunlarla uğraşıyor olabilirsiniz. İstekleriniz ve ihtiyaçlarınız netleşene kadar karar vermeyi yavaşlatmak ve oyalamak mantıklıdır. Hayatınızdaki insanlar bölünmüş dikkatinizden dolayı hüsrana uğrayabilir ve siz de onları geçici olarak anlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Ne mutlu ki gün daha net ilerler. Meraklısınız ve bağlantı halindesiniz; fikirlerinizi ve zamanınızı özel biriyle paylaşmaktan keyif alabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz insanla bir arada iken, her an fırtına kopacakmış gibi bir ruh durumu içinde olmanız sizin hatanız. Yaşamın tekdüzeliklerine karşı, kafanızda pozitif değişimler kurgulamak istiyorsunuz ve bu değişimlerin özünde, kendi bireysel davranışlarınız var.

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşındaki insanın yaşadıklarına merhametli bir bakış açısı kazan. Sen de o kişinin yerinde olabilirdin. Tüm sorunlarını çözme niyetiyle, bütün varlıklara merhametle bak. Hayatına yeni biri girebilir ya da bir ilişkin yeni bir aşamaya taşınabilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Eski kitaplarla yeniden arkadaşlık kurmak sizin için güzel olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ufak bir fikir çatışması yaşanabilir. Soğukkanlı olmaya çalışın. Maddi anlamda verimli bir dönemdesiniz. Gelirlerinizde bir artış var.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>