Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Yatırım Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Sorunları çözüme kavuşturmak için uygun zamandan geçiyorsunuz.

Çabalamaya devam edeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Rahat nefes almanızı sağlayacak yeni gelir yolları aramak isteyebilirsiniz. Tüm olumsuzlukların geride kalması için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Beklemede kalmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın yapacağı en iyi yatırım kendine olandır. Bugün kendinize verdiğiniz sözleri, fiziksel ve psikolojik takviyeleri düşünerek ne kadar doğru biryaptığınızı görebilirsiniz. Hayatınızı zorlaştıran her şeyden sıyrılıp daha düzenli ve gerçekçi olan konularla ilerlemeye başlıyorsunuz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. İdeallerinize sadık kalacak ve hedeflerinize odaklanacaksınız. Karizmanızı kullanarak etkileyici bir şekilde kendinizi ifade etme fırsatı bulacaksınız. İş hayatında liderlik rolünü üstlenecek ve takdir edilen bir performans sergileyeceksiniz. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinizde de etkileyici bir görüntü çizeceksiniz. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Dengesizliklerden uzak durmanız ve sabırlı olmanız önemli olacaktır. Kendinize güvenin ve harekete geçin. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysan, evliliğinin yakın akraba, aile gibi dış etkenler tarafından müdahale edildiğini fark edeceksin. Herkesle arana mesafe koymayı düşünebilirsin. Eğitim hayatı devam eden bir Aslan burcuysan, yabancı dil eğitimine daha fazla yatırım yapmak isteyeceksin. Fazla kiloların gözüne batmaya başlıyor!

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı iyi kullanmakta zorlandığınız anlar yaşayabilirsiniz. Daha sakin ve planlı olmaya çalışmak bu konuda işinizi kolaylaştırabilir. Bir defter edinmek, birhayatınız olmasa bile günü nasıl geçireceğinizi yazmak ve buna sadık kalmaya çalışmak daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda en iyisini yapmak için çaba göstereceksiniz. Stres altında çalışmak sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi endişeye sürükleyebilir. Yeni kararlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda planladığınız alternatifler sizeyükü çıkarabilir. Hızlı gelişen olaylara uyum sağlamalısınız.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz, seveceğiniz ve sevileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle işinizde de duygusal destek ve motivasyon görebilmeniz de mümkün.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seni oyalayan işleri bitirmek için ekstra bir çaba göstermen gerekebilir. Birden fazlaile uğraşmak zorunda kalabilirsin. Paniğe kapılmadan, sakince işleri sıraya koyman sayesinde bu yoğunluktan kurtulabilirsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün iş, sağlık veya kişisel bakımla ilgili yeni bir başlangıç ​​getirebilir. Eski rutinlere yeni bir soluk getirmenin veya günlük yaşamınıza yeni, daha ilham verici bir şekilde yaklaşmanın zamanıdır. Şimdi yeniden canlanma süreci başlıyor! Sizi sağlıklı rutinler veya tatmin edici çalışma programlarıyla değerli değişiklikler yapmaya motive ettiğinden, hayatınızı nasıl idare ettiğinizle ilgili huzursuzluk hissetmeniz oldukça normal olabilir. Yeni görevlere ve hatta yeni bir işe başlamanız mümkün olsa da yaşamınızda daha iyi, daha tatmin edici sistemler oluşturmak, işinizden veya günlük faaliyetlerinizden keyif almanın yeni yollarını keşfetmek ve zorlukların üstesinden gelmek için bir fırsat dönemi yakalamanız daha olasıdır.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinlerde ani değişimler, sorunlar gerçekleşebilir ancakhayatınızdaki sarsıcı durumlara ayak uydurmanız gerekebilir. Sağlığınız da önemli olacaktır. Gününüz güzel geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanızyaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostlabirliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 12" R
Ay
Koç
24° 15' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 20" R
Venüs
Terazi
26° 12' 11" R
Mars
Yengeç
08° 51' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 30"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 04"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>