Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şaşırtıcı Gerçeklerle Yüzleşiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aktif adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz.

Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerle ilgili bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Her defasında aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldıysanız bunu yapıcı bir şekilde ele alarak çözüm aramalısınız. Alttan almayı, dinlemeyi, empatiyi gösteren siz olun insanlar sizi takip etsin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Aslan burcu için günlük burç yorumunu paylaşayım. Kendinizi enerjik hissediyor olabilir ve olumlu bir güne adım atmak için hevesli olabilirsiniz. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve çevrenizle kolaylıkla etkileşimde bulunabileceksiniz. Girişimci bir ruhunuz var ve yeni projelere odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Aynı zamanda, romantik ilişkinizde veya yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal olarak desteklenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Dikkatli bir şekilde planlama yaparak bugünün getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Sevgiyle kalın!

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysanız işe yeni aldığınız bir kişi hakkında sizi şaşırtacak gerçekler öğrenebilirsiniz. Harekesin emeğiyle bir yerlere gelmediğini anlamanız uzun sürmeyecek. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Aslan burcuysanız, hayatınızı birini almak için acele etmeyeceksiniz. Aşktan biraz uzak kalmak istiyorsunuz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunları,yoğunluğu ve bunların getirdiği yorgunluklar sizi eve hapsedebilir. Bunu bir fırsat olarak görün ve dinlenmeye çalışın. Aile üyelerinizle birbirinize ola ihtiyacınızı fark ettiğinizde hayatınızdaki öncelikleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde karşılıklı konular ya da eşinizi ilgilendiren değişiklikler dikkat çekebilir. Olayları biraz daha esnek yaklaşmalısınız.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çevresel koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Ayrıca, paylaşımlarınız konusunda yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim halindeyken tüm gözlerin üzerinizde olma ihtimali var. Sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karşınıza çıkabilecek tüm güzelliklerle ve fırsatlarla yakından ilgilenebileceğiniz de bir gün. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Çok daha bilinçli olmanız gerekmekte.

16 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başkalarıyla olan farklılıklardan ders almanıza ve sonuç olarak sonunda birine daha yakın hissetmenize yardımcı olur sevgili Aslan. Bugün de hafif zorluklara karşı sağlam bir formdasınız ve bazı şeyleri fazla düşünmeye meyilli olmadığınız için özellikle girişimci ve öncüsünüz. Yeni bir girişim için heyecan verici bir fikir geliştirebilirsiniz ve işleri halletme motivasyonu güçlüdür. Etrafınızdaki ritimlere rahatça uyum sağlarken, zahmetsiz bir çekicilik ve zarafetle karşılaşırsınız. Yaratıcı açıdan konuşursak, uyum içindesiniz. Duygularınızı basit yollarla, özellikle eylemlerle ifade etmek için mükemmel bir gün. İyimser hissediyorsunuz ve yaratıcı enerjiniz akıyor!

16 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Yapacağınız işleri sağlam zeminler üzerine oturtmak istediğinizden araştırmacı yönünüzü daha da yoğunlaştırıyorsunuz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; partner, ortaklık veya yakın arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz ancak kariyerinizde ani sorunlar gerçekleşebilir. Şans sizinle olsun.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşadığınız tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Son zamanlarda çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Bugün hiç hesapta olmayan harcamalar canınızı sıkabilir. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmayın.

16 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 15" R
Ay
Boğa
00° 54' 32" R
Merkür
Başak
19° 04' 49" R
Venüs
Terazi
26° 44' 41" R
Mars
Yengeç
09° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 09"
Satürn
Balık
15° 06' 05"
Uranüs
Boğa
27° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 59"
Lilith
Terazi
09° 11' 54"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>