Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Umutlarınız Yeniden Canlanıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle sosyal anlamda bir şeyler paylaşmak isteyeceksiniz. Huzuru ve mutluluğu genel olarak elinizde bulundurabileceğiniz bir gün. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Hoşunuz gidecek gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize ulaşmanız aslında çok zor olmayacaktır.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız. Seçenekler, kafanızın karışmasına neden olabilir. Cüzdanınızı sürekli olarak kontrol edin ve paranızı ona göre harcayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir iyiliğin karşılığını bugün sıkıştığınız bir durumdan çıkarak alabilirsiniz. İyi niyetinizi ve neyi neden yaptığınızı unutmadan yaşamalısınız. Bunu normalleştirirseniz sorunlar karşısındaki çözümün basit olduğunu göreceksiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve canlı hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve dikkat çekmek isteyebilirsiniz. İş hayatında liderlik rolünü üstlenmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi başkalarına göstermek ve yeteneklerinizi sergilemek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak, ego patlamaları yaşamamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerde, sevgi ve romantizm arayışı içinde olabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki iletişime özen göstermek, ortak projelere odaklanmak önemlidir. Kendi ihtiyaçlarınızı unutmamalı ve başkalarının da fikirlerine saygı göstermelisiniz. Enerjinizi kontrol altında tutmak ve büyük hedeflere yönelmek için dengeli bir yaklaşım benimsemelisiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığınız konularda arkadaşlarınıza danışıyorsunuz. Onların sizi doğru yönlendirdiklerinden eminsiniz. Uzun zamandır İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysanız, aşka dair umutlarınızı yitirmiş olabilirsiniz. Yalnız yaşamayı öğrenseniz de aşk hiç beklemediğiniz bir anda kapınızı çalabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi sorumlulukların ardından kendinize, özel hayatınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek, kendi halinizde kalmak, günübirlik bir plan dahilinde ilerlemek motivasyonunuzu tazeleyebilir. Geniş bir yelpazeden bakmak daha uzun vadeli adımlar atmanızı sağlayacaktır.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mantığın sizin için hakim olacağı bugünlerde niyetlerinize sevgi dolu ve mucizevi yollardan da gidebileceğinizin farkına varmalısınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ve sakin olmalısın. Bu vesileyle daha iyi şeyleri kendine çekebilirsin. Seni sinirlendiren insanlara cevap vermek yerine onlardan uzaklaşmak senin için daha iyi olabilir. Onların seni aşağı çekmesine izin vermemelisin bugün.

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler günün ilk yarısında dikkatleri üzerine çekme eğilimindedir. İçsel ihtiyaçlarınız ve eğilimlerinizle daha uyumlu hale geldikçe daha iyi seçimler yapacağınız için işleri daha da sakin tutmayı hedefleyin. Gün ilerledikçe pratik önceliklere odaklanmak daha kolay olur. Şimdi işleri normalden biraz daha fazla ciddiye alma eğilimindesiniz. Bir problemin temeline inmek, araştırmak, analiz etmek veya ilgi çekici bir proje veya aktiviteyi takip etmek isteyebilirsiniz. Bir engel veya sorumlulukla uğraşmak bazı kritik değişikliklere yol açabilir. Yüzleşmekten korkmayın!

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü hafızanız, her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmamanızyaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz görkemli duyguların insanı olmaya devam edin. Coşkulu yapınıza haksızlık yapılıyor.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; finans, özel hayat, spiritüel konular ön plana çıkabilir. Ev, aile konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Şans sizinle olsun.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. İlişkinizin geleceği hakkında yakında çok zorlanacağınız bir karar alabilirsiniz. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. İşyerindeki söylentileri kulak ardı etmeniz, bunları kabullendiğiniz anlamına geliyor. Duyduklarınıza karşı biraz daha ilgili olmanızda yarar var. Aksi takdirde sizi üzen durumlar ortaya çıkabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 56' 02" R
Ay
Boğa
00° 35' 53" R
Merkür
Başak
19° 02' 29" R
Venüs
Terazi
26° 43' 10" R
Mars
Yengeç
09° 05' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 05"
Satürn
Balık
15° 06' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 53"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 02"
Lilith
Terazi
09° 11' 46"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>