Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelerinizi Açıkça Dile Getiriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuz düşünceleri tamamen kendinizden uzak tutmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi ifade etme şansınız var. Belirsizliklerin önüne geçmeye çalışın. Bilinçli olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbini etrafındakilere aç. Bu sayede güvenilir gönülden tavsiyeler alabilirsin. Yardım işleri sana iyi gelecek. Alma verme dengesini kurma açısından çok önemli bu senin için. Güvenilir, şefkatli, saygı duyulan, kültürlü bir insansın bugün. Sadık ve adanmış olursan da süper gelişmeler seni bekliyor.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burçları için enerjik ve hareketli bir gün olabilir. İçinizdeki liderlik özellikleri ön plana çıkabilir ve başkalarını etkileme gücünüz artabilir. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü bir istek duyabilirsiniz. Fakat, bazen aşırı özgüvenli olma eğiliminiz nedeniyle çatışmalara yol açabilirsiniz. Kontrollü kalmanız ve empati yapmanız önemlidir. Ayrıca, nihai hedeflerinize odaklanmak ve liderlik becerilerinizi daha da geliştirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde küs ya da kırgın olduğunuz birileri varsa açık sözlülüğünüzle düşüncelerinizi net bir şekilde karşı tarafa iletebilirsiniz. Dengeli ve kritik noktalara dair yapacağınız konuşma karşı tarafın kendisiyle yüzleşmesini sağlayacaktır. Yüzünüzde küçük estetik dokunuşlara sıcak bakabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin henüz gerçekleşmemesi onlar için bir fırsatınızın daha olduğunu gösterebilir. Elinizden geleni yaptığınıza emin olun. Şüphe duymadığınız özgüveninizi bu farkındalıkla destekleyin. 

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal açıdan sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Ortaklaşa alanlarda yeni bir aşama gündeme gelebilir. Yatırım ve para konularında yeni bir denge arayışına girebilirsiniz. İyimserliğiniz sayesinde imkanlarınızı daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Bankalarla veya finans uzmanlarıyla görüşmeleriniz olabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin fakat düşüncelerinizi dile getirmekten çekinmeyen bir tutum sergilemelisiniz, kendinizi ön planda tutun. Duygularınızı baskıladığınız bir dönemdesiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için harika bir gün olacak. Haftaya bomba gibi başlayacaksın. Bir telefon trafiği yaşanabilir. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. İlginç mailler alabilirsin. Hem işte hem de sosyal konularda daha keyifli durumlarla karşılaşmak seni şaşırtmamalı.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün yeni yaklaşımları veya bakış açılarını teşvik ediyor ve bu ödüllendirici bir deneyim olabilir. Tamamen yenilerini başlatmak yerine, mevcut proje ve fikirleri iyileştirmek ve değiştirmek için neler yapabileceğinizi düşünmek daha iyi olsa da şimdi yaptığınız düşünme ve planlama özellikle yararlı olabilir. İletişim dostça ve adil olma eğilimindedir. Yine de bu aynı zamanda içsel ihtiyaçlarınız ve dürtülerinizle daha güçlü bir şekilde temasa geçmek için de iyi bir gün. Her zamanki rutinlerden daha derin, daha anlamlı ve daha kapsayıcı veya sürükleyici deneyimler arıyorsunuz. Farklı fikirleri ve problem çözme stratejilerini keşfetmenin zamanı geldi.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenize derin hislerle bağlı olmanızdan dolayı, onların her türlü problemi karşısında tedirgin olabiliyorsunuz. Kendi gücünüzün farkındasınız. Bugün isteklerinizin sınırını geniş tutmak isteyecek, taviz vermeyeceksiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; finans, özel hayat, spiritüel konular ön plana çıkabilir. Ev, aile-iş hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Şans sizinle olsun.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslanlar, plan yapmanın tam zamanı! Kısa vadeli bir planınız size büyük ve heyecan verici bir sonuç getirebilir. Planlarınızı gerçekleştirmek için iyi bir strateji geliştirmek ve bilgi sahibi biriyle görüşmek katkı sağlayabilir.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 22" R
Ay
Koç
29° 39' 55" R
Merkür
Başak
18° 55' 32" R
Venüs
Terazi
26° 38' 36" R
Mars
Yengeç
09° 03' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 51"
Satürn
Balık
15° 06' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 60"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 11"
Lilith
Terazi
09° 11' 21"
True Node
Koç
06° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>