Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sürpriz Teklif! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız gerekiyor. Etkin enerjiler altındasınız ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Belirsizlikler yaşanabilir ancak bunun üstesinden gelmek için doğru adımları atmanız gerektiğini de unutmayın. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Maddi kayaların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Kendinizi toparlamak için uygun zamanda olduğunuzu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın sırrı basit olmasındadır. Zorladığınız, oldurmaya çalıştığınız her şeyin bu sırdan uzaklaştığını kabul etmelisiniz. Bunu bireysel alanlarınızda başardığınızda hem hayatınız da gereken sadeliğe ve akışa kavuşacak hem de insanların sizinle ilgili hislerini paylaşması kolaylaşacaktır.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz. İçsel gücünüzü ortaya çıkaracak fırsatlarla karşılaşabilir ve hedeflerinize doğru ilerlemek için cesaretinizi kullanabilirsiniz. Özgüveniniz artacak ve liderlik yetenekleriniz ön plana çıkacak. Ancak, aşırı özgüvene kapılmadan objektif bir şekilde olayları değerlendirmeniz önemlidir. İlişkilerinizde de aşırı baskın davranmaktan kaçınmalı ve karşınızdaki insanların duygularını gözetmelisiniz. Bugün önemli kararlar almadan önce dikkatlice düşünmek ve geleceği göz önünde bulundurmak daha doğru olabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmak istiyorsunuz. Kafanızı meşgul eden konuları kimseyle paylaşmamak artık size yük oluyor. Güvendiğiniz kişilere içinizi açmaya karar verebilirsiniz. İlişkisi olan Aslan burcuysanız, partnerinizden sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsiniz. Çevrenizde dedikodunuz dönüyor olabilir, dikkat etmenizde fayda var.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yüksek dozda yaşamak sizi yorabilir. Çalışmalarınıza mola verebilir, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Kendiniz için iyi olanı bulduğunuzda, kötü olana olan meyiliniz azalacaktır.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda daha dikkat çekici ve şanslı olabilirsiniz. Aynı zamanda duygularınızı ortaya koymak konusunda da oldukça kararlısınız.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizi tanımak için zamana ihtiyacınız olabilir. Bu süreçte ondan beklediğiniz anlayışı kendiniz de göstermek isteyebilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yeni ortamlarda bulabilirsin bugün. Ve bu durum kendiliğinden gelişebilir. Yeni insanlarla tanışıp vizyonunu geliştirme imkanı bulman da olası. Tanıştığın insanlar sayesinde yenifırsatları da gündeme gelebilir. Oldukça verimli geçebilir bugün senin için.

2 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünlerde işiniz, sağlığınız ve rutinleriniz üzerinde daha fazla düşünecek ve bu süreçte daha iyi sistem ve yöntemler geliştirebileceksiniz. Becerilerinizi geliştirmek ve faydalı şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman. Her zaman çok fazla dikkat etmediğiniz konular hakkında endişelenme eğilimine dikkat edin. Aksi takdirde sorunları incelemek, zor konuları çözmek ve pratik sorunlara çözüm bulmak için mükemmel bir durumdasınız. Yaşam alanınızı düzenlemek için ekstra çaba gösterirseniz ve sağlığınızı, alışkanlıklarınızı ve günlük rutinlerinizi iyileştirmenize yardımcı olacak bilgileri ararsanız başarılı olursunuz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün içindesiniz. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. Bugün, romantik bir gününüz ve yaratıcılığınızın çevrenizde desteklendiğini görmek, sizi daha da güçlendirecek.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sadece olumlu düşünerek ve sevgide kalmayı başararak çok büyük bir sihir yapabilirsin bugün. Marifetin ve kabiliyetlerinle birlikte evren ile bir bütün olarak hareket etmelisin. Sıkıntılarını ancak böyle aşabilirsin. Enerjiler tıkandığı zaman, evren çözümü kendiliğinden yapar. Bir el dokunacak ve hem maddi hem de manevi sıkıntıları birer birer çözülecek.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden birine karşı duygularınız her an aşka dönüşebilir. Kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz, fakat bu, güzel bir birlikteliğin başlangıcı olacak. Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

2 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 02" R
Ay
Boğa
03° 23' 26" R
Merkür
Başak
19° 23' 23" R
Venüs
Terazi
26° 56' 53" R
Mars
Yengeç
09° 12' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 46"
Satürn
Balık
15° 05' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 34"
Lilith
Terazi
09° 13' 00"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>