Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alışkanlıklarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz cesur davranacaksınız. İlişkiniz olsun ya da olmasın, atacak olduğunuz adımları doğru atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali de var. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabileceğiniz bir gün.

Sahiplenme duygunuz üst seviyelere çıkıyor ve bu da sorumluluklarınızı ertelemeden ne gerekiyorsa onu yapabileceğiniz anlamına gelmekte. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ve bu da sizi fazlasıyla motive edecektir.

Finansal olarak daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Her türlü sıkıntının geride kalmasını sağlayacaksınız. Enerjiniz yüksek ve bundan doğru anlamda yararlanmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Destek vermek isterken dozunu kaçırmış ve bunu bir göreve dönüştürmüş olabilirsiniz. Hem bireysel hem çevresel etkiler söz konusu olabilir ancak bu yüzden kendinizi suçlamamalısınız. Davranışlarınızın ve harcamalarınızın amacına uygun ve doğru sınırda kalması için bugün ilişkilerinizi, işbirliklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmeyi deneyin.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Cesur ve kararlı doğanız bugün daha da vurgulanacak. Yaratıcılığınızın doruklarında olduğunuz bir gün olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve projeleriniz üzerinde çalışmak için mükemmel bir zamandır. Sizi destekleyen insanlarla iletişim kurarak vizyonunuzu ilerletebilirsiniz. Kendinizi öne çıkarmanız gereken bir durumda özgüveninizi kullanın. Ancak, başkalarının da fikirlerini önemsemeyi unutmayın. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak da size iyi gelecektir. Enerjinizi dengede tutmak için dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak da önemlidir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif işler yapan bir Aslan burcuysan, sanatsal projelere odaklanmak, yaratıcılığını konuşturmak isteyebilirsin. Sağlığınla ilgili alışkanlıklarını gözden geçiriyorsun. Yeni bir yaşam tarzına adım atmakta kararlısın. Buna beslenme düzenini değiştirmekle başlayabilirsin. Öğle saatlerinde beklenmedik bir misafir kapını çalabilir.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen elinizden geleni yapsanız da istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Üzerinde fazlaca durmak doğru noktaya odaklanmanızı zorlaştıracağı için ara vermeyi ya da görüş almayı deneyebilirsiniz. Nasıl bir çevrede olduğunuzu, gördüğünüz destekle daha iyi anlayacaksınız. 

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları dönüştürebilmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. Başarılı olmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle birlikte olmak size bir hayli mutluluk veriyor. Akşam saatlerinde partnerinizden alacağınız bir haber mutluluğunuzu ikiye katlayacak.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya çok iyi bir enerjiyle başlayabilirsin. Özellikle dekonularında daha pozitif gelişmelerle karşılaşman olası. Bugün maddi açıdan kendini daha da sağlama alabileceğin güzelkonularını ele alabilirsin. Bu sana çok iyi bir enerji katabilir.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç kimse kendinize has parıltınızı inkar edemez. Bu yeni ışıltı, sizi oldukça baştan çıkarıcı birine dönüştürüyor. Bu, tüm gönül meseleleri için harika olabilir ama aynı zamanda kişisel bir sorunu çözmek için de harika bir zamanlamadır. Stilinizi güncellemeyi veya görünümünüzde herhangi bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı! Bugün hayatınızda açığa çıkmayı bekleyen gerçekten çok fazla potansiyel var. Başarı, tamamen eski olumsuz dramları veya duygusal yükleri hayatınızdan çıkarmakla ilgilidir, böylece bir sürprizle karşılaştığınızda, onun hediyelerini hayatınıza kabul etmek için bolca alana sahip olursunuz.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, derin ve nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Inançta bir sıçrama var. Hayallerini takip edersen, beklenmedik fırsatlar sana geliyor. Ayın ve gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağla. Soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, korku ve güvensizlik sana daha çok olumsuz enerjiler getirir. Bugün mutlu ve pozitif ol hayata karşı.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, para konuları ön planda olabilir. Çalışma hayatınızda yoğunluk artabilir. Harika bir gün dilerim.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde daha duyarlı olmaya çalışın. Sizin bu yaklaşımınız, onu da daha ılımlı davranmaya yönlendirecek. Aranızdaki iletişim sorununu bu sayede çözebilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili olarak daha kararlı ve kesin davranmanız gerekiyor. Pozitif davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda bir süredir kötü giden talihiniz artık değişiyor. Beklediğiniz olumlu gelişmeler her an gerçekleşebilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslı olduğunuz bir gün

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>