Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aktifliğiniz Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızın daha da güçlendiğini hissetmeye başlayacaksınız. Sakinliğinizi korumayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşı karşıya kalmayacaksınız. Elinizen gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Yapılan her işte kusur arayacaksınız. Davranışlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz ve sizin de mutlaka bu konuda daha temkinli olmaya çalışmanız gerekmekte. Olumsuzlukların yavaş yavaş çözüme kavuşmasını sağlamalısınız.

Parasal kaynaklar üzerinde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ancak rahat nefes alabileceğinizi de unutmamalısınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha esnek hareket etmek isteyebilir, dışarıda vakit geçirebilir ve işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinize sınır koymadığınızda her şeyin akıcı ve güzel gittiğini görebilirsiniz. Mutlu olduğunuz anları hatırlayın ve bunları yeniden yaşamanın yollarını arayın.

29 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve motiveli hissedebilirsiniz. Yeni projelerin üstesinden gelmek için bir arzu ve kararlılık hissedebilirsiniz. İnsanlarla iletişiminiz güçlü olacak ve etrafınızdakileri etkileyebileceksiniz. Ancak, egonuzun kontrolünü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Başkalarının fikirlerine açık olmak ve işbirliği yapmak size daha fazla fayda sağlayabilir. İlişkilerinizde cömert ve sevecen davranarak yakın bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek için ise düzenli egzersiz yapmayı ve beslenmenize dikkat etmeyi unutmayın.

29 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde alacağınız telefonla büyük bir sevinç yaşayabilirsiniz. Bunun heyecanıyla sorumluluklarınızı arka plana atabilirsiniz, dikkat. Uluslararası bir şirkette çalışan Aslan burcuysanız, çalıştığınız kurumda alınacak yeni kararlar önünüzü açacak. İşinizde daha aktif olacağınız bir dönem başlıyor.

29 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm sorumluluğu tek başınıza almamalısınız. Hafta ve yıl biterken, artık zamanınızı bu şekilde geçirmenin getirdiği zararlara odaklanmanızda fayda var. Gündelik hayatınıza hareketlilik katacağınız bir çalışma planı yaparak hem yükünüzü hafifletebilir hem de kemik sağlığınızı destekleyecek egzersizlere zaman ayırabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde duygusal konular ön planda olabilir. İlişkinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları karşınızdakine benimsetmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda uyum içinde olmak sizin için daha iyi olabilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var. Beslenmenize ve bedeninize dikkat edin.

29 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aradığınız güven ihtiyacına tezat olarak gösterdiğiniz ilgisizlik partnerinize göndereceğiniz karmaşık ve çelişkili sinyallere işaret edebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başaramayacağın şey olmayacak resmen! Kuvvetin yerinde, zihnin açık olabilir. Bu güzel enerjiyle halledilmesi gereken konularda ön plana çıkabilirsin. İstediğin her şeyde güzel gelişmeler görmen olası.

29 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Durun ve düşünün: Zihninizin içinde sıkışıp kalmak size hizmet ediyor mu? Kendinizi her şeyin ve herkesin size karşı çalıştığına inandırmak gerçekten doğru mu? Sadece bugün için bile olsa karanlık düşüncelere ara verin ve hayatınıza biraz neşe getirin. Sevildiğinizi ve korunduğunuzu bilerek rahatlayın. İnsan ilişkileri söz konusu olduğunda mümkün olduğu kadar yumuşak bir iletişimi uygulayın. Evrenin her zaman arzularınıza yanıt verdiğini hatırlayarak nasıl hissettiğinizi sevgiyle ve nezaketle ifade edin. Etraf ne kadar kaos dolu olursa olsun siz iç huzurunuzu sağlayabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Özellikle duygusal sorunlarınızı fazla kafanıza takıyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konuları yakından ilgilendiren konularda daha titiz ve dikkatli yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu edecek ve mükemmel olanı elde etmenin yollarını arayacaksınız. İçsel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı ortadan kaldırmayı başardığınız sürece herhangi bir aksaklıkla karşılaşmayacaksınız. Abartılı adımlar atmamanız gereken bir gündesiniz. Daha anlaşılabilir olmaya çalışın.

29 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

29 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 29" R
Ay
Koç
28° 25' 10" R
Merkür
Başak
18° 46' 15" R
Venüs
Terazi
26° 32' 30" R
Mars
Yengeç
09° 01' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 32"
Satürn
Balık
15° 06' 49"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 23"
Lilith
Terazi
09° 10' 48"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>