Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şaşırtıcı Bir Teklif Alıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, rahatınıza olan düşkünlüğünüz ile dikkat çekebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Kontrol sizde olsun isterken geri dönüşü olmayacak hatalar yapmamalısınız.

Daha sabırlı olmalı ve gelişmeleri daha yakından takip etmenin yollarını aramalısınız. Olumsuzlukların ortadan kaldırılmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolün tamamen elinizde bulunmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yakıştırmadığınız elbiseleri dolabınızdan çıkardığınız gibi kendinize yakıştırmadığınız hareketleri ve ilişkileri de hayatınızdan çıkarmalısınız. Bugün bir temizlik ve eleme günü olabilir. Fiziksel bir değişimin arefesindesiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. Kendinizi özgür hissediyor ve istediğiniz her şeyi başarabileceğinize inanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koymak için harika bir gün olabilir, bu yüzden yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz güçlü olacak ve onları etkileyecek bir şekilde konuşmalarınızı yapabilirsiniz. Ancak, gururunuz bazen sizinle başa çıkmakta zorluk çıkarabilir, bu yüzden empati yapmak ve başkalarının duygularını da dikkate almak önemlidir. Bugün enerjinizi dengede tutmak için samimi ve keyifli aktivitelere odaklanabilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysanız, sizi şaşırtacak bir teklif alabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda yeni yollar deneyeceksiniz. İçinizi tedirgin eden konuları çözümleme cesareti göstermeniz, uzun vadede kazanımlar elde etmenize vesile olabilir. Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak istiyorsunuz.

31 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yakıştırmadığınız elbiseleri dolabınızdan çıkardığınız gibi kendinize yakıştırmadığınız hareketleri ve ilişkileri de hayatınızdan çıkarmalısınız. Bugün bir temizlik ve eleme günü olabilir. Fiziksel bir değişimin arefesindesiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular ve para durumunuz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Harcamalarınız da artıyor.

31 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayata dair niyetlerinizi olumlu tutabilirsiniz. Cümlelerinizin pozitif olması beraberinde olumlu bir süreç getirebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni yıla girerken arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek önemli olabilir. Yine de bütün planını buna göre ayarlamamalı ve bir esneklik payı bırakmalısın. Bu tür günlerde beklenmedik gelişmeler veya sürpriz durumlar yaşanabilir, buna hazırlıklı olman şart.

31 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün özellikle yaratıcı ilhamı ve çocuklarla veya romantik partnerlerle ilişkileri destekliyor. İyileştirmeler yapmak için harika bir zaman. Sorunlara tüm ayrıntıları analiz etmek yerine bir bütün olarak baktığınızda sorunları çözmek daha kolaydır. Uyum ve denge duygunuz bugün güçlü ve bu, uzun vadede işe yarayacak planlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Benzersiz niteliklerinizi ifade etme konusundaki özgüveniniz sayesinde başkalarını kendinize çekersiniz. Sorunlu alanları daha net görmek ya da gerçeklerle yüzleşmek planlarınızın yeniden oluşmasına yol açabilir.

31 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkinizle yüzleşmeli, daha kontrollü olmasınız. Bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve oldukça yoruluyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmekten vazgeçin.

31 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

31 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, para konuları ön planda olabilir. Yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

31 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş'in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklüyor. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınız artacak.

31 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 29" R
Ay
Koç
27° 08' 27" R
Merkür
Başak
18° 36' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 15" R
Mars
Yengeç
08° 58' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 13"
Satürn
Balık
15° 07' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>