Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişi Arkanızda Bırakıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Tüm sorunları geride bırakmaya çalışmalısınız. Lehinize olabilecek gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapın. Hata yapmamanız çok daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarının söylediklerine göre şekillendirmediğiniz gibi karşınızdaki kişiden de bunu beklememelisiniz. Bu size, dikte etmeye çalıştığınız fikirlerinizi ve davranışlarınızı dizginlemek konusunda bir işaret olabilir. Alanınızda kalın ve sizinle ilgili olmayan durumlarla zaman geçirmeyin.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün size enerji ve motivasyon verecek bir gün olabilir. İçsel gücünüzü keşfedecek ve kendinizi daha da güçlü hissedeceksiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve projelerinizi daha cesurca hayata geçireceksiniz. İletişim becerileriniz sayesinde çevrenizde etkileyici biri olarak görülebilirsiniz. Eğlenceye ve keyifli aktivitelere vakit ayırmanız sizi mutlu ederken, birlikte hareket ettiğiniz insanlarla daha sağlam bağlar kurabilirsiniz. Ancak, egonuzun kontrolünü elden bırakmamaya özen göstermelisiniz. Herkesin fikrini önemsemek sizi daha hoşgörülü ve anlayışlı yapacaktır.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Aslan burcuysanız, her şeyin üst üste geldiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi sakinleştirmenin yollarını arayacaksınız. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysanız, geçmişe takılı kalmamayı bugünü yaşamanız gerektiğini anlamanız uzun sürmeyecek. Yeni bir sayfa açmaya hazır hissediyorsunuz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşılmadığınız yerde durmamalısınız. Bunun bir ego savaşına, laf kavgasına dönmemesi için bir duruş sergileyin ve sözlerinizin kalitesini düşürmeden hareket edin. Yarım bıraktığınız ya da şu an daha iyi bir fırsat bulduğunuz işlerinizle ilgilenmek için iyi bir gün olabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi eve ve ailenize yönelik konularda daha hassas kılmakta. Kişisel konularınıza odaklanabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal olarak kendinizi tamamlayacak kişi ile tanışana kadar çeşitli denemelere cesaretle adım atabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz de artabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mevcut işlerine odaklanmak seni oldukça meşgul edebilir bugün. Ancak ne olursa olsun gün içinde yaptıklarının hepsi tek amaca hizmet edecek, o da kendini daha da geliştirmek. O yüzden sıkı çalışmaya kendini açman gerekebilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün hayatınızdaki duygusal engelleri fark edebilir ve bunların ötesine geçmenin yollarını bulabilirsiniz. Neyse ki, kendinizi anlayışınız arttıkça kararlarınız da gelişir. Ayrıca kendinizle olan rahatınız başkalarını da size çekme eğilimindedir. Motivasyonun artmasıyla üretkenlik alışılmadık derecede yüksek olabilir. Bugün ayrıca sizi insanlarla uyumlu, destekleyici bir ilişkiye sokuyor. Gün hayatınıza hafiflik, sıcaklık ve zarafet getirir. Şimdi aşk meseleleri canlandırıcı ve doğrudandır ve para da benzer şekilde basit olabilir. Yaratıcı ve zevkli uğraşlar için daha fazla zaman bulabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Çevrenizle fikir birliği içindesiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün enerjik, atak olacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek olabilir. Aşk, tatil, eğlence alanlarında şans sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 03" R
Ay
Koç
27° 47' 46" R
Merkür
Başak
18° 41' 37" R
Venüs
Terazi
26° 29' 27" R
Mars
Yengeç
08° 59' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 23"
Satürn
Balık
15° 07' 00"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 12"
Plüton
Oğlak
29° 45' 12"
Chiron
Koç
22° 17' 29"
Lilith
Terazi
09° 10' 31"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>