Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Başarınız Ailenizi Gururlandırıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütüp ilişkinize zarar vermekten kaçının. Sınırların yeniden belirlenmesi ile beraber her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Her türlü sorunu geride bırakma şansınız da var. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlar hakkında yanılmadığınızı görebilirsiniz. Gardınızı düşürün ve yolunuza devam edin. Herkesin kafa yormayı hak etmediğini bir kez anladığınızda bunun devamını getirmeniz daha kolay olacaktır. İçinizdeki iyiliği ve bunu yansıtma isteğini sizden uzaklaştıran hiçbir şeye ilgi göstermeyin.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjin yüksek olacak ve kendini daha da göstermek isteyebilirsin. İnsanların dikkatini çekmek ve liderlik rolünü üstlenmek için fırsatlar bulacaksın. Yaratıcılığını ortaya çıkarabilir ve projelerine odaklanabilirsin. Ancak, daha fazla dikkat ve sabır göstermen gereken konular da olabilir. Başkalarının görüşlerine kulak vermek ve işbirliği içinde çalışmak önemli olacak. Kendi hırslarını dengelemek ve adaleti gözetmek, başarıya ulaşman için önemli olacak. Kendine olan güvenin seni ileriye götürecek.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatına yeni başlamış bir Aslan burcuysanız, kariyeriniz beklediğinizden daha hızlı bir şekilde ilerleyebilir. Bu durum sizi daha da hırslı yapıyor. Aileniz başarınız karşısında çok mutlu olacak. Yalnız yaşayan bir Aslan burcuysanız, hayatınızı kimseye sormadan planlamak sizi mutlu ediyor. Kendi ayaklarınız üstünde durmak özgüveninizi arttırıyor.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı yaşamak istediğiniz bir gündesiniz. Pek çok şeyle ilgili olmak her zaman günü dolu dolu geçirmenizi sağlamaz. Dikkat dağınıklığı ve fazla düşünmeye bağlı stres, doğru kararlar vermenize engel olabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Evraklarınızı toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Üstlerinizle iletişimize dikkat etmelisiniz. Sorumluluklarınız gün içinde sizi zorlayabilir. Hassas olduğunuz işlerde tepkisel davranabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyi bitirmek ya da başlatmak olsun herhangi bir konuda alacağınız aksiyonu almakta uygun bir dönem yeter ki kararlı olabilin.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sıkı çalışmalarının sonucunu daha rahat alabilirsin. Çevrendeki insanlar seni daha fazla takdir edebilir. İşin daha fazla insana ulaşabilir. Bir şeyler çok daha iyiye gidebilir. Daha fazlasına ulaşmak için fırsatlarını değerlendireceksin.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, ilerlemeden önce bugün dikkatinizin dağılmasına, gecikmeye veya hayal kırıklığına uğramanız gerekebilir. Bir arkadaşlıkta çözülmesi gereken kafa karıştırıcı veya rahatsız edici sorunlar olabilir. Neyse ki bu etki geçicidir ve sizi pekala yönlendirebilir. Bu arada, kaçma veya tempo değişikliğinin tadını çıkarma arzusu güçlüdür ve eğer son zamanlarda enerjik olarak kendinize karşı sert davrandıysanız, biraz kafa karışıklığı hissedebilirsiniz. İdeal olarak tükenmeyi önlemek için yavaşlarsınız. Gelecekten sadece parayla değil, zaman ve enerjiyle de borçlanmaktan kaçının. Gün ilerledikçe yapılabileceklere odaklanmak daha kolay hale gelir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda hareket etmekte zorluk yaşanmayacak. Daha net ve aktif adımlar atma şansına sahipsiniz. Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece pek sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınızı içe atabilirsiniz ancak ev-aile kavramlarında şans sizinle olacak. Kariyer hayatınızda ise ilerleme kaydedebilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın verdiği etkiyle sakin bir durağanlık içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu arada; hiçbir maskeye gerek duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleri ile huzurlu gününüzü berbat etmeyin.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>