Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bunaldığınızı Fark Ediyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzlukların son bulmasını sağlayabileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Sinirlerinizi zorlayabilecek bazı olumsuzluklar da gündeme gelebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir üzüntü yaşıyorsan eğer; zaman harca iyileşmek için. Kendini ve başkalarını da affet bugün. Tekrar gözden geçirilmesi gereken planlar var gündeminde. Gözle görünenin fazlası var aslında yaşantında. Zamanlaman kötü olmuş olabilir. Ya da geçmiş çocukluk anıları seni sıkıp üzebilir. Çocuklarla ilgili güzel bir konuda var seni düşündüren. Ebeveynlik de başarılısın, tebrikler.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik bir gün olabilir. Kendinizi özgür ve cesur hissedebilirsiniz. Yaratıcı projelerinizi hayata geçirmek için harika bir fırsatınız olabilir. Kendinize olan güveniniz artabilir ve liderlik yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Ancak, kibirli ve baskıcı davranmaktan kaçınmanız önemlidir. İlişkilerinizde hoşgörülü olmak ve diğer insanların fikirlerine değer vermek önemlidir. Bugün size getirebileceği fırsatları değerlendirmek için açık olun ve içgüdülerinizi takip edin. Size iyi enerji getirecek aktivitelere zaman ayırmayı unutmayın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysanız, çocuklarınızın eğitimine dair eşinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Eşinizin bazı konuları zamana bırakması artık sizi bunaltıyor. Son birkaç ay içerisinde başlayan bir ilişkiniz varsa ilişkinizi çevrenize anlatma konusunda çekinceleriniz olabilir. Aile içerisinde bir sağlık problemi ortaya çıkabilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni heyecanlar katmak isteyebilirsiniz. Duygusal etkileşimler için iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız işlerin ödemesini ya da bunların haberini alabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı konular üzerinde daha fazla mesai harcamanız gerekebilir. Kendi fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde birlikte olduğunuz kişiyle sürtüşme olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizinle tanışmak isteyen kişilerin artması, sizinle ilgilenen kişilerin artması durumu etkinleşebilir. Karşı cinsle verimli ve sade iletişim kurabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşleri yoluna koyarak hayatının keyfini çıkarabilirsin bugün. Gerek para harcama konularında gerekse hayatında daha keyifli konulara odaklanmada daha şanslı olabilirsin. Seni zihnen yoran şeyler olmayacak bugün.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün,veya kariyer hedeflerinizle ilgili bazı belirsizliklerle birleşse bile, sağlam bir heyecan ve ilerleme duygusunun tadını çıkarabilirsiniz. Hayatınızda artık daha fazla kişisel anlayış ve içsel güç ve kararlılık duygusu olabilir. Ancak gün ilerledikçe küçük sorunlar sizi yavaşlatıyor veya dikkatinizi dağıtıyor gibi görünebilir. Başkaları tarafından takdir edildiğinizi veya değer verildiğini hissedip hissetmediğiniz sorusu ortaya çıkabilir. Fırsatları gözden kaçıracak kadar farklılıklara ve sorunlu alanlara odaklanıp odaklanmadığınızı kendinize sorun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yararlanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Koşullarınızı yeniden yapılandırmalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; yurt dışı, eğitim, seyahatlerde şans sizinle olacak. Aşk, çocuk, tatille ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Şans sizinle olsun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal beraberliğinizi ilgilendiren bir konuda hatalı adım atmak üzeresiniz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir.Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Alım satım konularında birden fazla seçenekle karşılaşmanız mümkün. Duygularınızdan ziyade mantığınızın sesini dinleyin! Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 53' 36" R
Ay
Koç
29° 58' 35" R
Merkür
Başak
18° 57' 51" R
Venüs
Terazi
26° 40' 07" R
Mars
Yengeç
09° 04' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 55"
Satürn
Balık
15° 06' 22"
Uranüs
Boğa
27° 06' 39"
Neptün
Balık
28° 31' 58"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 08"
Lilith
Terazi
09° 11' 29"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>