Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öfkelisin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı açıklama konusunda daha sabırlı olmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Zihinsel olarak kendinizi toparlamanız gerekmekte.

Sorunların üzerine gidecek ve çabalamaya devam edeceksiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha net adımlar atacaksınız. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili yenilikler yaparak hataların tekrarını önleyebilirsiniz. Önceliklerinize ve sorumluluklarınıza odaklanarak iyileşme ve güzelleşme sürecini başlatabilirsiniz. Ayrıca, geçmişteki kapanmamış konular bu dönemde tekrar gündeme gelebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

"Bugün kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara karşı daha cesur ve liderlik vasıflarınızı ortaya koyabilirsiniz. İletişim becerileriniz de bugün oldukça etkili olabilir, çevrenizle daha kolay anlaşabilirsiniz. Ancak, ani tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Kendinize olan güveninizi yitirmemeye özen gösterin."

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün öfkeni kontrol etmekte zorlanabilirsin. Kimsenin kalbini kırmamak için ağzından çıkan sözlere dikkat etmelisin. Çalışan Aslan burcuysan,arkadaşını senden bir konuda yardım isteyebilir. Ona destek olup olmama konusunda kararsız kalacaksın.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir ve giderlerinizi gözden geçirmek ve bütçenizi düzenlemek için uygun bir gündesiniz. Sizin için değerli ve önemli konularda hassasiyetinizin olması, bunları unutmamanız önemlidir. İlerleyen günlerde daha büyük sorunlar olmaması için yaptıklarınız, kendinizden ödün vermenize neden olabilir; durmanız gereken noktayı bilin. 

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay uyum sağlayabilirsiniz. Ticari konularda destek almanız gerekebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda öz eleştiri sürecinde de olacaksınız bu süreçte kendi hatalarınızdan ders almak için çaba göstermeniz gerekmekte.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tempoyu düşürmek için iyi bir gün olabilir. Zaman içerisinde size iyi gelmeyen ama bir şekilde devam ettirdiğiniz her şeyin yaşantınıza olan etkisini düşünmelisiniz. İkili ilişkilere zaman ayırmak, konuşulması gereken konuları artık ertelememek bazı soru işaretlerinizi daha iyi silebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün fikirlerinizi ve ideallerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz veya arkadaşlarınızla ilham verici ve motive edici deneyimler yaşayabilirsiniz. Bir ilişkide özgürlük sorunları ortaya çıkabilir, ortalığı karıştırabilir ve sizi harekete geçmeye itebilir. Bir arkadaş grubuyla bağlantı kurmak veya göz ardı ettiğiniz bir şey hakkında harekete geçmek için ani bir istek veya cesaret olabilir. Liderliği ele almaktan ve karizmanızı kullanmaktan korkmayın! Bağlantı kurmak, işbirliği yapmak, cesur ve girişimci fikirleriçin heyecan verici bir gün yaşıyorsunuz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Çevrenizi tenkit etmeden önce düşünmeli ve isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızda yanlış yargılarınız var. Katılacağınız toplantılarda sonuca varmalısınız.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>