Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dinlenmek İstiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, etkin adımlar atmayı başaracak ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanmayacaksınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Hesapta olmayan bazı durumlar da gündeme gelebilir.

Maddiyatla ilgili daha sabırlı olmalısınız. Odaklanma açısından biraz daha zaman ihtiyacınız var. Sınırları gereğinden fazla ihlal etmediğiniz sürece sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamında düzenleme yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sağlık ve kişisel bakım konularına özen göstermek önem kazanabilir. Fiziksel ve ruhsal olarak iyi hissetmek, sorumluluklarınıza daha iyi odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, enerjinizi yüksek tutmanız ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gereken bir gün olabilir. İletişim konusunda daha dikkatli olmalı ve iletişim problemlerini çözmek için sabırlı olmalısınız. Kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda ise düzenli egzersiz yapmak ve dengeli beslenmeye özen göstermek size iyi gelebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini yorgun hissedebilirsin. Arkadaşlarından gelen kahve içme teklifini nazik bir dille geri çevireceksin. Erkenden uyuyarak dinlemek isteyeceksin. Yeni boşanmış Aslan burcuysan, eski partnerinin sürekli seninle iletişim kurmaya çalışması seni düşündürmeye başlıyor.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkilerde dengeyi sağlamak ve ortak projelerde işbirliği yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Enerjinizin yenilendiğini fark ettiğinizde, bunu daha sık yapmak için kendinize söz verebilirsiniz.  

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilecek işleri ya da sağlıkla ilgili konuları daha fazla önemseyen bilirsiniz. Aynı zamanda günlük işlerinizi toparlamak ve düzene sokmak açısından pek çok şey yapabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı sorumlulukların da size fazla geldiğini hissetseniz de yine de içinizdeki başarı inancı enerjinizi yükseltecek.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek ve cesaretinizi de tam olarak ön planda tutabileceksiniz. Prensipleriniz doğrultusunda hareket ederken ters gidebilecek ufak tefek sorunların da gündeme gelme ihtimali var. Etrafınıza karşı kibirli görünebileceğiniz bir gündesiniz. Dengeli olmalı ve kontrolü tamam elinizde bulundurmalısınız. Çevrenizle daha olgun ve net iletişim kurmaya çalışın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, bastırılmış bir öfke huzurunuzu kaçırabilir ve bir patlama yaşayabilirsiniz. Ölçülü olmak için çabalayın. Zorluklara sabır ve farkındalıkla yanıt vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Başarınız, bir hedefin ne kadar uzakta olabileceği konusunda çok fazla endişelenmek yerine önceliklerinizi düzenlemeye odaklanma yeteneğinize bağlıdır. Neyse ki ilerleyen saatlerde gün daha sakin ve özgür olacak şekilde gelişiyor. Yaşamınıza ve sorunları çözmeye daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev yaşamınızla alakalı halletmeniz gereken konulara odaklanabilir, günlük işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Sizin veya yakınlarınızın sağlık sorunları gündeme gelebilir. Önemli işleriniz varsa aksayabilir. Birikmiş işlerinize ve ihmal ettiğiniz konulara odaklanın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda disiplinli hareket etmek zorundasınız. Ertelediğiniz işlerin canınızı sıkmasını istemiyorsanız, harcamalar konusunda dikkat etmelisiniz. Değişim içindesiniz fakat takıntılarınızdan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>