Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yardım İstiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, harekete geçme noktasında herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek adımlar atmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız daha da kolay olabilir. Sorunlarla karşılaşacak olsanız da sakinliğinizi korumaya çalışın.

Harekete geçme noktasında daha sabırlı olmalısınız. İkili ilişkilerin sizin açınızdan daha önemli olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü mutlaka elinizde bulundurmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda daha kontrollü olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendiremediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinler veortamınızda bazı alışkanlıkları değiştirmelisiniz. Verimliliğinizi arttırmalısınız. Yeteneklerinizi sorumluluklarınız doğrultusunda ilerletmek, çevrenizde sizi etkileyen kişilerden uzaklaşmak sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugünve kariyer konularında önemli adımlar atmak için ideal bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme yeteneğiniz yüksek olacak, fikirlerinizi rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Ancak, aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde iletişime dikkat etmelisiniz, karşınızdakini anlamaya çalışın. Bugün, sağlık ve sosyal ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik sürecine giren Aslan burcuysan, maddi konularda birtakım problemler gündeme gelebilir. Bu konuda ailenin yardımına ihtiyaç duyabilirsin. Yeni işe başlamış Aslan burcuysan, ekip arkadaşlarını daha yakından tanımak isteyebilirsin. Onların dışarıda kahve içme tekliflerini değerlendiriyorsun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim aldığınız konuları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Önceki olumsuz tecrübeleriniz motivasyonunuzu düşürse de, şu anki durumunuz bunu zorunlu hale getirebilir. Küs olduğunuz, problem yaşadığınız bazı kadın dostlarınız ya da varsa kız kardeşlerinizle görüşmek ve problemi çözmek için iyi bir gün olabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Doğru yönlenmeniz sizin için önemli olacaktır. Teknik işlerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çevrenizdeki insanlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize ekstra sorumluluk yüklemek yerine var olan sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeye çaba gösterin zaten elinizden gelenin en iyisi iyi olacaktır.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizden çok çevrenizde bulunan insanları düşünebilirsiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararlarda bunun fazlasıyla etkili olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi yaratıcılık ve kendinizi ifade etme açısından iyi bir konuma getiriyor. Bu durum da dünyaya karşı anlayışınızı geliştiriyor, değiştiriyor ve sorunları çözmeyi daha kolay bir hale getiriyor. İnsanlar üzerindeki olumlu etkiniz şimdi daha güçlü ve daha belirgin. Şu anda yaptığınız her şey çekici ve benzersiz hissettiriyor! İç rehberinizi veya ilham perinizi takip ediyorsunuz ve bu da başkalarını da aynısını yapmaya teşvik ediyor. Özellikle çevrenizdeki sizden yaşça küçük kişiler sizi rol model olarak görüyor ve akıl danışmak için size geliyor olabilir!

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili aslanlar, bugün sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatınızda bazı belirsiz durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturmak için bugün pek uygun bir gün değil. Bugün beklentileriniz istediğiniz şekilde karşılanmayabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgili kalıcı adımlar atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, problemlerin üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>