Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Geliştiriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Olumsuzlukların son bulmasını sağlayabilecek adımlar atacaksınız. Sizi memnun edecek her ne varsa ona yönelmelisiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Doğru ifadeler ortaya koyabildiğiniz sürece istediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Olumlu gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Finansal olarak sizi zorlayabilecek herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel projelerinize odaklanmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinizi daha yaratıcı ve enerjik hissedebilir, hedeflerinize ulaşmak için yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde uyum ve destek bulmak motivasyonunuzu artıracaktır.

18 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmalısınız. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar yaratın. Kendinize daha fazla zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi unutmayın. Maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var, ani harcamalardan kaçının. Enerjinizi evinizde çeşitli aktiviteler yaparak dengeleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan Aslan burcuysan, sosyal medya aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin. Zaman geçtikçe bu kişiyle düşünce yapılarınızın pek de uyuşmadığını fark edeceksin. İş hayatına yeni atılmış Aslan burcuysan, kendini geliştirmek adına çeşitli kurslara kayıt olmak isteyebilirsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel projelerinize odaklanmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinizi daha yaratıcı ve enerjik hissedebilir, hedeflerinize ulaşmak için yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde uyum ve destek bulmak motivasyonunuzu artıracaktır.

18 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde karşılıklı konulara özellikle dikkat etmek gerekiyor. İlişkilerinizde daha esnek ve verici olmaya çalışmalısınız.

18 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniliği hayatınıza almak isteyeceğiniz ve bilinçli adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. Bugünlerde sözlü münakaşadan sakının.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak her açıdan kendinizi daha yoğun hissediyorsunzu. Yaşamsal konularda yaşanan karamsarlığı da yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız var. Attığınız her adımın size olumlu anlamda geri dönüş sağlama ihtimali var ve sizin de bu bugünlerde biraz daha planlı hareket etmeniz gerekiyor. Doğru adımlar, başarıyı size ulaştıracaktır. Huzur ve mutluluk çok da uzağınızda değil.

18 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, eğlenmeye, rahatlamaya, kaynaklarınızı geliştirmeye ve oluşturmaya odaklanmak için harika bir zamandasınız. Nitekim günün ilk yarısında, ne istediğinizi net bir şekilde görmek zor olabilir, bu nedenle bir heves olabilecek şeylere fazla odaklanmamaya çalışın. Gün ilerledikçe, etrafınızda beklenmedik tepkiler görebilirsiniz veya programınızda bir değişiklik olabilir. Beklemediğiniz bir şekilde bu sürprizin tadını çıkarabilirsiniz. Sizin için en önemli şeylere odaklanırsanız, kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

18 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partnerinizle, ortağınızla ilgilenebilirsiniz ve beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınız garantilenecek. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz.

18 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>